Renginio dalyviai (iš kairės) A. Jokubauskas, jo mama Dovilė, G. Pavydis, V. Ziezis, J. Kalinčikas, P. Dudėnas, A. Mickūnaitė ir jos mama Vaida.

Naujausi, Sportas

Apdovanoti šaškių konkurso nugalėtojai

Praėjusių metų rudenį VšĮ klubas „Taktika“, vadovaujamas Vidmanto Ziezio, organizavo konkursą pradedantiesiems šaškių mėgėjams. Nuo 2020 metų rugsėjo 30 iki 2021 metų kovo 15 dienos „Gimtosios žemės“ laikraštyje buvo spausdinamos užduotys, kurias sudarė kandidatas į sporto meistrus Jonas Kalinčikas.

Tarp dalyvių buvo įvairaus amžiaus šaškininkai – nuo moksleivių iki senjorų.

Konkursas baigėsi  tuomet, kai buvo paskelbta ekstremali situacija ir ribojamas bendraujančių žmonių skaičius.

Pasibaigus karantinui, geriausiai sprendę uždavinius ir aktyviausieji pakviesti į „Gimtosios žemės“ redakciją, kur jie buvo apdovanoti.

V. Ziezis įteikė taures pirmą vietą užėmusiam deltuviškiui Gintarui Pavydžiui ir antrą vietą iškovojusiam ukmergiškiui Pranui Dudėnui.

Už aktyvų dalyvavimą medaliai įteikti Agnei Mickūnaitei ir Augustui Jokubauskui, renginyje nedalyvavusiems Dovydui ir Vladislovui Skapams bus perduoti.

Apdovanojimų metu šaškininkai bendravo, vyresnieji pasidalino savo patirtimi, įgyta per ilgus metus, kai šis žaidimas buvo ir dabar yra vienas didžiausių jų pomėgių.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas