Asociatyvi nuotrauka.

Kriminalai

Prireikė medicinos pagalbos

Liepos 11-ąją, apie 5 valandą, policijoje gautas pranešimas, kad Ukmergėje, Anykščių gatvėje esančiame bute, rastas sužalotas vyras (g 1971 m.). Jį gulintį kraujo klane aptiko brolis. Ukmergės ligoninėje nelaimėliui nustatytos durtinės žaizdos pilvo srityje.

Liepos 11-ąją, apie 19.50 valandą, Ukmergės mieste moterį (g. 1959 m.) sumušė giminaitė su dukromis, sukeldamos jai fizinį skausmą. Nukentėjusiajai nustatytas 1,45 promilės girtumas.

Liepos 10-ąją, apie 16.30 val., Vidiškių seniūnijos Šaukavos kaime, namuose, vyrą (g. 1988 m.) sumušė du 20 ir 22 metų asmenys. Smurtautojai nukentėjusįjį talžė rankomis ir metaliniu vamzdžiu smogė į galvos sritį. Po greitosios medicininės pagalbos specialistų apžiūros, nustačius muštines žaizdas, nukentėjusysis išleistas į namus. Visi konflikto dalyviai buvo neblaivūs: nukentėjusiajam nustatytas 1,23 promilės, o smurtautojams – 0,84 promilės ir 1,68 promilės girtumas.

Liepos 9-ąją, apie 10 valandą, Ukmergėje, namo kieme, prie laiptinės pribėgęs uošvienės sugyventinis (g. 1984 m.), rankoje laikydamas metalines reples, jomis sudavė pareiškėjui (g. 1994 m.) į įvairias kūno vietas. Ukmergės ligoninės Priėmimo-skubiosios pagalbos skyriuje medikai nukentėjusiajam sutvarstė kirstines kraujuojančias žaizdas.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas