Nuomonių telefonas

Į autobusų grafiką atkreips dėmesį

Nijolė STUNDŽIENĖ

Ukmergiškio Jono dėmesį patraukė miesto stotelėse esantys autobusų grafikai. „Jie viešinami ant stulpų susukti į vamzdelius. Turi lakstyti ratu, kad rastum reikiamą kryptį ir suprastum, kada autobusas atvyks. Anksčiau šiuos vamzdelius buvo galima sukioti rankomis, dabar to padaryti negalima. Kad žmonės lengviau susigaudytų, reikėtų bent atskirti poilsio dienų maršrutų grafiką nuo darbo dienų. Pakaktų užbrėžti aiškią liniją“, – mintimis dalijosi vyriškis.

Pasak UAB „Ukmergės autobusų parkas“ direktoriaus Alfonso Prabišo, miesto autobusų stotelėse grafikai yra tokie patys, kaip ir buvo anksčiau. „Juos galima sukioti, tačiau taip darydami žmonės įrenginius sugadina, – kalbėjo įmonės vadovas. – Reikėtų žinoti, kokioje stotelėje keleivis negalėjo vamzdelio pasukti. Aš pats buvau sustojęs keliose vietose, patikrinau – visur sukasi. Keičiant grafikus atkreipsime į tai dėmesį. Ačiū už pastabas.“

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Ojoj :
    Koks baisus Autobusų parko informacinis puslapis ! Gėda!
  • Gaspadoriau :
    Kodėl daugiau kaip mėnesį nepastebi, kad ant tamstos valdomos įmonės "būstinės" nedega apšvietimas: "AUTOBUSŲ" ? Tai tik įrodo, kad reikia pokyčių!
  • Ant :
    Ne tai, kad nepasisuks, bet bus visai užvirinti arba neliks, nes nespėjama pakabint ir tuoj piemenų išdraskoma.. Dabar sėdėkit ir saugokit. Džiaukites savo iš augintu jaunimu o jiėms viskas DZIN.
  • Aha :
    Tie susukti grafikai nesamone. Bandant nufotografuoti grafika i telefona renka 2 nuotraukas daryti - i viena nuotrauka visas grafikas netelpa. Telefone tureti nusifotografuotus miesto ir tarpmiestinius grafikus daug patogiau nei kaskart norint paziureti lysti i interneta. O tos usuktos tubeles tiesiog netelpa i viena normalia nuotrauka.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas