Deltuvos seniūnijos Paliepės kaime sudegė medinis namas.

Kriminalai

Ugniagesiai iš degančio buto išgelbėjo žmogų

Praėjusią savaitę Ukmergės priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba sulaukė 10 kvietimų. Penkis kartus gelbėtojai vyko gesinti gaisrų, tiek pat kartų teko atlikti įvairius gelbėjimo darbus, padėti specialiosioms tarnyboms.

Birželio 21-ąją Vidiškių seniūnijos Kurėnų k. degė apie 1 arą žolės ir į krūvą sukrautos šakos.

Birželio 23-ąją Lyduokių seniūnijos Graužiečių k. apdegė automobilio „Toyota Avensis“ variklio skyrius.

Birželio 23-osios vėlų vakarą, prieš vidurnaktį, pranešta, kad Šešuolių seniūnijos Paškonių kaime dega medinis vieno aukšto gyvenamas namas. Gaisro metu išdegė pusė pastato.

Birželio 26-ąją, 21.09 valandą, gautas pranešimas, kad Deltuvos seniūnijos Paliepės k. dega medinis namas. Kai į nelaimės vietą atvyko gaisrininkai, rąstinis vieno aukšto namas, kurio stogas dengtas bituminėmis čerpėmis, skendėjo liepsnose. Pastatas sudegė iki pamatų.

Birželio 27-ąją, 22.09 valandą, pranešta apie gaisrą Želvos miestelyje. J. Vaišučio g. esančio daugiabučio namo bute degė lovos čiužinys ir patalynė, viduje buvo žmogus. Jį gelbėtojai iš dūmų pilno buto išvedė į lauką ir perdavė medikams. Pagalba želviškiui suteikta vietoje. Bute dūmų detektoriaus nebuvo.

Birželio 22 ir 27 dienomis gelbėtojai vyko į V. Kudirkos skg. bei Klaipėdos g. į pagalbą medikams. Iš butų, esančių ketvirtame aukšte, padėjo nunešti ligonius į greitosios medicinos pagalbos automobilius.

Birželio 22 ir 26 dienomis pagalbos prireikė policijai. Gelbėtojai padėjo patekti į butus, esančius Vilniaus ir Bažnyčios g.

Birželio 23-ąją ugniagesiai vyko į Gedimino g., kur ant gatvės buvo nuvirtęs medis.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas