Iš Žiedo gatvės į Deltuvos gatvę patekti galima tik iš vienos pusės.

Aktualijos, Naujausi

Sankryžoje eismas dar bus ribojamas

Genovaitė KAZIELIENĖ

Praėjusių metų lapkričio mėnesį demontavus Žiedo ir Deltuvos gatvių sankryžoje kelis dešimtmečius stovėjusį pėsčiųjų tiltą, iškėlus buvusią laikinąją sankryžą, pagal UAB „URBAN LINE“ parengtą techninį projektą čia buvo pradėtas kapitalinis remontas, įrengiant nuolatinę žiedinę sankryžą.

Projekto „Susisiekimo komunikacijų paskirties statinio Žiedo gatvės ir Deltuvos gatvės sankryžoje kapitalinis remontas, įrengiant žiedinę sankryžą, Ukmergės mieste“ užsakovas – Ukmergės rajono savivaldybės administracija, rangovas – UAB „Ukmergės keliai“. Vykdomo projekto vertė – 782 000 Eur (su PVM).

Dėl atliekamų darbų sankryžoje nuo balandžio 20 dienos buvo apribotas eismas. Planuota, kad ribojimai bus iki gegužės 14 dienos. Tačiau ir praėjus mėnesiui, čia eismas dar neatidarytas.

Savivaldybės tinklapyje skelbta, kad dėl sutrikusio įvairių statybinių medžiagų tiekimo bei užsitęsusių lietingų orų Žiedo ir Deltuvos gatvių sankirtoje vykdomų žiedinės sankryžos įrengimo darbų užbaigimas vėluoja.

Rajono savivaldybės administracijos Urbanistikos ir infrastruktūros skyriaus vedėjas Tadas Balžekas „Gimtajai žemei“ sakė, kad statybvietė perduota rangovui – UAB „Ukmergės keliai“. „Ši įmonė organizuoja darbų vykdymą, saugų eismą ir yra atsakinga už teritorijoje esančių asmenų saugumą. Paleidus eismą, atsakomybė jai tektų ir už pravažiuojančias transporto priemones. Darbus vykdanti bendrovė yra raginama kuo skubiau juos baigti ir panaikinti ribojimus. Pagal sutartį projektas turi būti įvykdytas iki šių metų liepos 31 dienos. Mūsų žiniomis, UAB „Ukmergės keliai“ planuoja rekonstrukciją atlikti laiku“, – teigė Urbanistikos ir infrastruktūros skyriaus vedėjas.

Po remonto čia bus įrengta nuolatinė žiedinė sankryža su saugumo salelėmis, sutvarkyti darbų zonoje esantys šaligatviai, lietaus nuotekų tinklai bei rekonstruotas gatvių apšvietimas.

AUTORĖS nuotr.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Antanas :
    Beveik pabaigė ir numetė. Statybinių medžiagų trūkumas, skamba labai neįtikinamai. Bet kiek nepatogųmų per tą nebaigtą sankryžą patiriame.
  • tiesiog pamastymui :
    Jums viskas blogai ,zmones dirba stengiasi del geroves ,atsiminkyte koks buvo siuslynas seniau odabar kaip viskas sutvarkyta nors objektas nepriduotas dar .Ukmerge grazeja ir reikia but dekingi ir merui ir ad.direktoriui stengiasi zmones ir ACIU Jiems uz darbus Ukmergei
  • Ukm :
    Uz tai pinigines neperstoros ....
  • Aldas :
    Kam meluojat?! Darbai sustabdyti todėl, kad paklotas per plonas asvatbetonio sluoksnis. Ir vyksta ginčai! O kaip bus pamatysime😀😀😀
  • Antanas :
    Ukmerge niekada nesibaigiantis pradetas griovimu rausymu miestelis
  • Xe :
    Kaip ir visi darbai atliekami Ukmergeje - viska tik isknisa ir palieka.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas