Kriminalai, Naujausi

Po avarijos penkiems žmonėms prireikė medikų pagalbos

Birželio 9-ąją, apie 17.25 valandą, Siesikų seniūnijoje, ties Meilūnų kaimu, sankryžoje, automobilis „Audi 80“, vairuojamas vyro (g. 1972 m.), nepraleido pagrindiniu keliu važiavusio automobilio „Toyota Yaris Verso“, kurį vairavo moteris (g. 1979 m.), ir su juo susidūrė.

Į avarijos vietą buvo iškviesti net keli greitosios medicininės pagalbos ekipažai. Visiems eismo dalyviams prireikė medikų pagalbos. Automobilio „Audi 80“ vairuotojas ir keleivis (g. 1965 m.) paguldyti į ligoninę.

Į gydymo įstaigą taip pat išvežti „Toyota Yaris Verso“ vairuotoja ir kartu važiavę mažamečiai vaikai (g. 2018 m.) ir (g. 2014 m.). Po apžiūros dėl patirtų sužalojimų ligoninėje liko tik septynmetė mergaitė, jos mama ir brolis išleisti gydytis ambulatoriškai.  

Dėl šio eismo įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 281 str. 1 d.

„G. ž.“ inform.

 

 

 

Palikite komentarą apie straipsnį

  • PAGIRIETĖ :
    Pagiriai - Ukmergė yra pagrindinis kelias. Tai Jūs nuo Siesikų ir Meilūnų pusės turėtumėt atsargiau važiuoti. Tai prie ko dabar, nuo Ukmergės ir Pagirių pusių? Kai iš Pagirių pusės važiuoji nesimato kelio nuo Siesikų pusės, o iš Ukmergės važiuojant nesimato nuo Meilūnų pusės.
  • Nesvarbu :
    Galetu ta vieta užsiimti kas, ne pirmas kartas. Nesimato kas nuo ukmerges, pagirių atvaziuoja,o visi skraido..
  • Keista :
    Kur Ukmergės greitoji, kad Širvintai turėjo važiuoti?

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas