Kriminalai

Sodo namo išgelbėti nepavyko

Praėjusią savaitę Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ugniagesiai gesino keturis gaisrus.

Gegužės 31-ąją, 8.17 valandą, pranešta, kad Lyduokių seniūnijos Antakalnio I kaime esančioje „Pušelės“ sodininkų bendrijoje, Strazdų g., atvira liepsna dega medinis, vieno aukšto su mansarda gyvenamasis namas. Sudegė ir išardytas šiferiu dengtas pastato stogas, išdegė sienos ir name buvę namų apyvokos daiktai. Dūmų detektoriaus namelyje nebuvo.

Nespėjus užgesinti šio gaisro, 10.20 valandą, gautas pranešimas, kad Linų g. esančioje metalo apdirbimo įmonėje iš ventiliacijos angos veržiasi atvira liepsna. Darbuotojai ugnį apgesino iki atvykstant gelbėtojams. Tuomet ant siurbimo vamzdžio degė tik dulkės. Sudegė dulkių nutraukimo vamzdžio žarna. Šių gaisrų kilimo aplinkybės tiriamos.

Birželio 4-ąją, apie 19 valandą, pranešta, kad Jaunimo g. esančioje aikštelėje dega lengvasis automobilis. Atvykus ugniagesiams iš automobilio BMW salono rūko dūmai. Išsilydė prietaisų skydelis, apsilydė magnetola, apdegė priekinė sėdynė.

Birželio 6-ąją buvo gautas pranešimas, kad pavėsinėje, kuri stovi miške už „Šilo“ progimnazijos, rusena laužas. Atvykę ugniagesiai miške be priežiūros paliktą ugnį užgesino.

„G. ž.“ inform.

Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos nuotr.

 

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas