Ministrė J. Šiugždinienė bendravo su Senamiesčio progimnazijos direktoriumi Arūnu Kerza.

Aktualijos, Naujausi

Ukmergėje lankėsi švietimo, mokslo ir sporto ministrė bei jos komanda

Nijolė STUNDŽIENĖ

 

Švietimo, mokslo ir sporto ministrė Jurgita Šiugždinienė pradėjo tiesioginius susitikimus su šalies savivaldybių ir mokyklų vadovais, kurių metu aptaria „Tūkstantmečio mokyklų“ programos įgyvendinimo galimybes ir domisi, kaip bus ruošiamasi naujiems mokslo metams, kad mokiniai galėtų sklandžiai, saugiai sugrįžti į klases. Penktadienį ministrė viešėjo Ukmergėje – susitiko su rajono vadovais, lankėsi „Ryto“ specialiojoje mokykloje, esančioje Veterinarijos gatvėje, bei Senamiesčio progimnazijoje, bendravo su žiniasklaidos atstovais.

Kartu su ministre J. Šiugždiene į Ukmergę atvyko ir jos patarėjai Dainoras Lukas ir Agnė Andriuškevičienė bei Švietimo kokybės ir regioninės politikos departamento Regioninės politikos analizės skyriaus vyresnioji specialistė Elena Stanienė.

Daugiausiai dėmesio vizito metu skirta „Tūkstantmečio mokyklų“ programos, kurios tikslas – nuosekliai atnaujinti visas mokyklas, aptarimui, domėtasi švietimo situacija rajone.

Visą straipsnį skaitykite šeštadienio laikraštyje.

AUTORĖS nuotr.

Ministerijos atstovės A. Andriuškevičienė (dešinėje) ir E. Stanienė padėkojo V. Kalinui bei A. Kerzai už gražias iniciatyvas.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas