Asociatyvi nuotrauka.

Įvairūs

Kokią naudą teikia hialurono injekcijos?

Hialuronas daugeliui asocijuojasi su lūpų putlinimu. Visgi hialurono rūgšties injekcijų galimybės yra kur kas platesnės. Užpildas gali padėti ne tik padidinti lūpų tūrį, bet ir suformuoti apatinį žandikaulį, sumažinti raukšles, randus ir kt. Hialurono injekcijos naudojamos ne tik dėl išvaizdos tobulinimo, bet ir dėl sveikatos. Odos ir lūpų išsausėjimas gali sukelti diskomfortą ir kompleksus. Hialuronas efektyviai drėkina, todėl išsprendžia šią problemą. Neretai žmonės kreipiasi dėl lūpų putlinimo ne dėl tūrio didinimo, o dėl lūpų trūkinėjimo. Hialuronas efektyviai pašalina ir kitą problemą, su kuria susiduria daugelis – įdubusius paakius. Neretai ši problema kamuoja tuos, kurie mažai laiko skiria poilsiui. Visgi dalis žmonių įdubusius paakius paveldėjo, todėl net ir poilsis jiems nepadeda.

Kada matomi rezultatai?

Hialurono injekcijų privalumas yra tas, jog po procedūros rezultatai matomi iš karto. Na, bent jau iš dalies. Atlikus injekcijas į paakius ar skruostus, galima iš karto matyti estetišką rezultatą, kuris mažai kinta praėjus kelioms dienoms. Visgi kai kurios procedūros kelia didelį tinimą, todėl rezultatas matomas tik praėjus kelioms dienoms ar net savaitei. Lūpų putlinimas yra nemaloni procedūra. Skausmas procedūros metu yra neišvengiamas, lygiai taip pat kaip patinimas ir mėlynės po procedūros. Lūpos po procedūros būna smarkiai patinusios ir prireikia maždaug savaitės, kol matomas tikrasis rezultatas. Hialurono injekcijų rezultatai matomi maždaug 1 – 2 metus. Bet svarbu akcentuoti, jog tai priklauso nuo pasirinkto užpildo bei vietos, kur leidžiamos injekcijos.

Kur kreiptis?

Hialurono injekcija turi būti atliekama plastikos chirurgo arba gydytojo dermatologo. Visgi galima pastebėti, jog vis daugiau kosmetologių nesilaiko šių nurodymų ir siūlo savo paslaugas. Profesionaliai atliekamos hialurono injekcijos yra saugios ir nekenksmingos. Jeigu rizikuosite ir pasirinksite nepatyrusį specialistą dėl mažesnių kainų ar akcijų, gali tekti po kurio laiko mokėti dvigubai. Neretai pasitaiko, jog žmonės kreipiasi į plastikos chirurgus korekcijai, jog šie galėtų ištaisyti nepatyrusių specialistų klaidas.

Reklama

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas