„Narbutas International“ gamykloje dirbantys ukmergiškiai pageidauja, kad į darbą galėtų atvykti miesto autobusu.

Naujausi, Nuomonių telefonas

Žiedo gatvėje ateityje autobusų stotelės atsiras

Loreta EŽERSKYTĖ

„Dirbu „Narbutas International“ gamykloje. Nuosavo automobilio neturiu, todėl iš Draugystės gatvės pasiekti darbą yra problema. Nemažai bendradarbių važinėja savo automobiliais, kai kurie kooperuojasi ir paveža kaimynus, treti kviečia taksi. Anksčiau važiuodavo miesto autobusas, bet per karantiną sumažinus reisų skaičių jo neliko. Šioje įmonėje dirba ne vienas šimtas žmonių, be to, gamykla plečiasi. Ukmergiškiams būtų labai patogu, kad Žiedo gatvę kursuotų autobusai“, – tokį pageidavimą išsakė laikraščio skaitytoja.

Rajono savivaldybės administracijos direktorius Darius Varnas paaiškino, kad nuo gegužės atnaujinta dauguma miesto autobusų maršrutų reisų: „Tam ruošiantis buvo atlikta apklausa, surinkta informacija apie įmonių darbo laikus bei keleivių srautus ir į visa tai atsižvelgta sudarant grafikus. Jei yra gyventojų, kuriems miesto autobusais pasiekti darbo vietą nepatogu, jie gali kreiptis, nurodyti konkrečius laikus ir bus ieškoma galimybių problemą išspręsti. Galbūt kol kas „Narbutas International“ gamykloje dirbantys žmonės autobusu galės atvykti iki Deltuvos gatvėje esančios „Bikuvos“ stotelės ir iš čia darbovietę pasiekti pėsčiomis. Juk ir anksčiau prie gamyklos stotelės nebuvo.“

Taip pat direktorius informavo, kad šiuo metu vyksta Žiedo gatvės projektavimo darbai, čia yra numatytos autobusų stotelės ir ateityje jos bus įrengtos.

AUTORĖS nuotrauka

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Ukmergiškė :
    Sveiki Žiedo gatvėje prie Narbuto ne tik autobuso stotelę reikalinga, bet ir bio tualetas ir šiukšlių konteineris. Dažnai tenka matyti kaip fūrų vairuotojai bestovint eilėje prie Narbuto. Atlieka "gamtinius reikalus" net nesislepiant ir išmestų šiukšlių matosi palei kelia. Manau, Narbuto Vadovybė galėtu pasirūpinti tokiom smulkmenom.
  • $$$ :
    Jiems vienodai!
  • Rita :
    Kam nuemete 3 autobusa, dabar istikruju nepatogu pasiekti darba dirbant nuo 6 valandos ryto. Kodel mes turime kviesti taksi. Juk is Draugystes gatves ir is Pivonijos mikrorajono nemazai yra vaziuojanciu ta kryptim.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas