Nesaugus suolelis gyventojams kėlė grėsmę.

Naujausi, Nuomonių telefonas

Pavojų kėlusį paviljoną suremontavo

Nijolė STUNDŽIENĖ

 

Į redakciją skambinęs vyras pasakojo apie autobusų stotelėje, esančioje prie Kraštotyros muziejaus, Vilniaus gatvėje, patirtą traumą. Pasak laikraščio skaitytojo, laukdamas miesto autobuso į Pivonijos mikrorajoną, jis prisėdo ant paviljone esančio suolelio. Ant jo, kitoje pusėje jau sėdėjo moteris. Išvydusi atvažiuojantį autobusą, ji staigiai atsistojo, ir tuo metu vyras virto kartu su suoleliu. „Griūdamas susižalojau koją į priešais, šaligatvyje, įbetonuotą metalinį strypą, likusį nuo kažkokios konstrukcijos. Net negalėjau pats atsistoti, padėjo stotelėje buvę žmonės. Ir dabar dar skauda iki kraujo nubrozdintą koją“, – nemalonią istoriją prisiminė ukmergiškis.

Apie nesaugią stotelę ir joje esantį apgadintą suolelį jis pranešė paskambinęs į rajono savivaldybę, o ten jam neva patarė kreiptis į miesto seniūniją. Laikraščio skaitytojas norėjo visus žmones, kurie užsuka į šią stotelę, įspėti ir paraginti būti atidiems, nesėsti ant sulūžusio suoliuko. Skambinusiojo nuomone, reikėtų jį iš ten išnešti arba paviljoną aptverti „stop“ juosta, kad visi žinotų, kad ten būti pavojinga.

Šią vyriškiui nutikusią istoriją perdavėme Ukmergės miesto seniūnui Žilvinui Dirsei. Jau kitą dieną jis redakciją informavo, kad paviljonas ir jame esantis suolelis buvo suremontuoti.

AUTORĖS nuotr.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • 007 :
    Jusu statalia, jau stovi vetoi......

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas