Asociatyvi nuotrauka.

Įvairūs

Nagų lempos

Jei jūsų netenkina esama nagų forma arba jų ilgis, tai tokiu atveju puikiu pasirinkimu taps nagų priauginimas. Na, o tuo atveju, jei jūs nenorite kas kelias dienas skirti laiko, dėmesio bei energijos nagų perlakavimui, idealiu sprendimu taps ir gelinis nagų lakavimas, kuomet patraukliu vaizdu galima mėgautis net apie 3 savaites. Tačiau ir vienu, ir kitu atveju yra reikalingi specialūs įrankiai bei prietaisai, o vienas iš jų yra nagų lempos. Šiandien, jos sudaro labai didelį pasirinkimą. Aukštos kokybės, pagamintos iš kruopščiai atrinktų žaliavų, funkcionalios lempos, kurios ne tik sudarys sąlygas kokybiškai atlikti įvardintas procedūras, bet ir papuoš jūsų grožio kampelį savo patraukliu dizainu. Jas rasite ir SaLi internetinėje parduotuvėje. 

Kaip pasirinkti lempą nagams ir kokią pirkti?

Lempoms sudarant didelę įvairovę, vienu svarbiausių klausimų tampa šis: kaip išsirinkti? Na, o tai padaryti bus kur kas paprasčiau, jei atsakysite sau į keletą klausimų. Vienas iš jų yra UV ar LED? Vertinant šį kriterijų, svarbiausia atminti, kad LED lempos šviesoje stingsta tikrai ne visų rūšių geliniai lakai, o štai, UV įrenginys užtikrins efektyvesnį poveikį: sustings bet kuris gelinis laikas. Taigi, belieka tik pridurti, kad, jei norite būti pasiruošusios visiems atvejams, pirmenybę derėtų teikti UV lempai. 

Atsakingai įvertinkite ir tai, kokiai procedūrai – manikiūrui ar pedikiūrui yra reikalinga lempa. O jei planuojate atlikti abi procedūras, tai dar nereiškia, kad jums reikia įsigyti abiejų rūšių lempas – puikiu pasirinkimu gali tapti ir hibridinė 48w (ar kitokio galingumo) lempa geliniams nagams. 

Siekiant atsakyti į klausimą, kokią pirkti, pravartu atkreipti dėmesį ir į lempos darbo laiką. Pavyzdžiui, jeigu lempa bus reikalinga ne tik jūsų reikmėms, o profesionaliam naudojimui, pravartu investuoti į prietaisus, kurių darbo laikas siekia 50 000 valandų. 

Žinoma, svarbiu kriterijumi tampa ir lempos dizainas: atkreipkite dėmesį, ar jis yra pakankamai ergonomiškas, kad būtų užtikrintas patogus darbo procesas. O stilinga lempa ne tik užtikrins efektyvų gelio sustingimą, bet ir papuoš jūsų grožio kampelį. 

SUNONE lempa geliniam lakavimui

Ieškančioms ypač patrauklios investicijos geliniam lakavimui, puikiu pasirinkimu galėtų tapti SUNONE lempa, kuri veikia kaip UV ir LED. Ji gali būti naudojama tiek manikiūrui, tiek pedikiūrui. Be to, galima reguliuoti šio prietaiso galingumą, yra ir judesio daviklis.

Na, o, jei ieškote nagų lempos manikiūro stalui ar tiesiog savo darbo vietai, atminkite, kad geriausia pirkti internetu. SaLi parduotuvėje jūsų laukia ne tik išsamūs gaminių aprašymai, dažnai vykstanti akcija yra garantas, kad kaina gali ženkliai sumažėti ir patikusią lempą įsigysite  net iki keliasdešimt procentų pigiau. 

Reklama

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas