Foto: www.solemlux.lt

Įvairūs

Ieškome tinkamiausių roletų: 5 aspektai renkantis

Rasti labiausiai tinkamus roletus namuose yra ne taip paprasta kaip gali atrodyti. Juk šiuo metu pasiūla rinkoje yra labai plati. Lygiai taip pat kaip ir žmonių poreikiai, kurie kinta. Galiausiai, įvairūs yra ir patys langai. Žinoma, platus roletų pasirinkimas kelia klausimą – kurie geriausi? Šiuo metu bene dažniausiai minimi yra roletai diena-naktis, tačiau net ir renkantis būtent šio tipo reikia nepamiršti įvertinti kelių smulkmenų, kurios garantuoja, kad rasite tai, ko reikia Jūsų namams.

Pateiksime 5 ekspertų išskirtus patarimus, kurie pagreitins ir sukonkretins paieškas.

Tvirtinimas.

Renkantis roletus reikia įvertinti Jums labiausiai tinkamą tvirtinimo mechanizmą (o kartais jį „padiktuoja“ patys langai, namų interjeras). Roletai gali būti komponuojami prie lubų, sienos bei paties lango. Pastarasis variantas dažniausiai sulaukia daugiausia dėmesio, kadangi vizualiai atrodo lengviausias, užima mažiausiai vietos.

Matmenys.

Roletai diena-naktis internetu pirmiausia turi būti pasirenkami pagal matmenis. Tiksliau, juos žinant – specialistai pagamins tokius langų uždangalus, kurie atitinka paties rėmo poreikius. Žinoma, matmenys taip pat kinta priklausomai nuo pasirenkamo mechanizmo, kuris gali būti didesnis arba mažesnis, taip pat – audinio, kurio storis lemia masyvumą.

Audinys.

Nors audinys dažniausiai priskiriamas prie stiliaus, tačiau nepamirškite, kad jis lemia ir paties lango uždangalo masyvumą bei priežiūrą. O rinkoje pasiūla šiuo metu yra labai plati. Nuo tokių, kurie yra visiškai nepralaidūs šviesai iki tokių, kurie dalinai persišviečia. Nuo tokių, kurie yra vienos spalvos, neutralūs, iki tokių, kurie labai margi, traukia akis ir dažnai vadinami svarbiausiu patalpos dekoro elementu.

Ilgaamžiškumas.

Roletai diena-naktis dažnai vadinami bene pačia ilgaamžiškiausia investicija, kuri atsiperka. Kodėl? Dėl inovatyvaus mechanizmo ir tuo pačiu lengvos priežiūros, kuri nereikalauja nei laiko, nei pastangų. Svarbiausia yra rasti gerus gamintojus ir tuo pačiu profesionalius montuotojus, kurie pasirūpins, kad roletai ne tik apsaugotų nuo saulės arba smalsių kaimynų akių, tačiau ir puoštų namus.

Dizainas.

Pagaliau prieinama ir prie dizaino, kuris dažnai yra esminis aspektas renkantis. Tiksliau, pirmiausia daugelis nusprendžia reikalingo dizaino pobūdį, o tik paskui renkasi roletus, kurie nugula ant langų. O pasiūla rinkoje tikrai labai plati, tad net ir ieškantys kažko labai unikalaus, esame tikri, kad ras jiems tinkamą variantą.

Galiausiai, tarkitės su “Solemlux” specialistais, kurie pagal Jūsų poreikius gali pasiūlyti ir labiausiai tinkamus roletus. Juk diena-naktis yra tik viena iš galimybių.

Reklama

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas