Nuomonių telefonas

Vieni gražina, kiti…

Loreta EŽERSKYTĖ

 

„Nuomonių telefonu“ paskambinusi Kauno gatvės gyventoja Vlada pasidžiaugė, kad šį pavasarį daugiau dėmesio skiriama miesto tvarkymui, centre žygi pavasarinės gėlės, šluojamos pagrindinės gatvės. Pasak moters, smagu, kad aplinką tvarko ir verslininkai, gyventojai.

„Nors Kauno gatvėje esantis baras prasidėjus karantinui, nuo rudens iki šiol nedirbo, jo savininkai pastato dalį buvo papuošę prieš Kalėdas, neseniai įrengė patrauklią terasą, apsodino želdiniais. Deja, visą vaizdą gadina kita pastato dalis, kurioje veikia turgelis „Skruzdėlynas“. Jis panašus į didelį sąvartyną. Negana to, senienos išnešamos ir į lauką. Balandžio 21-ąją prekės buvo sudėtos netgi prie šaligatvio. Kodėl leidžiama taip savivaliauti?..“ – piktinosi skaitytoja.

Šį klausimą persiuntėme rajono savivaldybei. Informacinių technologijų ir viešųjų ryšių skyriaus vyr. specialistė Daiva Zimblienė informavo, kad pastatas, esantis adresu Kauno g. 29, Ukmergėje, yra privatus ir nėra rajono savivaldybės nuosavybė.

„Nurodytu adresu nuvykę Viešosios tvarkos ir aplinkosaugos skyriaus darbuotojai nenustatė, kad būtų prekiaujama iš nuotraukoje užfiksuotų krepšelių. „Skruzdėlyno“ šeimininkas Julius Kazėnas paaiškino, kad krepšeliuose miesto gyventojams yra paliekami spaudos leidiniai, kuriuos jie gali pasiimti nemokamai. Minėti krepšeliai kartais atnešami arčiau šaligatvio, Kauno g. 29-uoju numeriu pažymėtam pastatui priklausančio sklypo ribose, kad gyventojams būtų patogiau juos pasiimti, nes prieiti prie pastato kai kuriems nepatogu dėl ten įrengtų stačių laiptų“, – pakomentavo D. Zimblienė.

Susisiekėme ir su minėtajame pastate įsikūrusio baro vienu iš savininkų Kasparu Ramonu. Jis paaiškino, kad Kauno g. 29 pastato savininkas yra kito miesto gyventojas. Verslininkai patalpas barui iš jo nuomoja.

„Nors baras veikia ne mums priklausančiose patalpose, stengiamės, kad jo aplinka būtų patraukli, keltų ukmergiškiams ir miesto svečiams estetinį pasigėrėjimą,“ – sakė K. Ramonas.

AUTORĖS nuotr.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • ukm :
    KAZENOS TURI PINIGU ...
  • juokdas :
    griūk negyvas :) krepšeliai užkliuvo. tuo tarpu apleistos miesto vietos, apšepę pastatai ir kitos nesąmonės niekam netrukdo. čia greičiau jokios Vlados net nebuvo, o kažkas kaip sakant kitų tikslų turi. Arba tai Vladai daugiau pasidairyti mieste reikėtų, pamatytų ko n emačius

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas