Asociatyvi nuotrauka.

Įvairūs

Populiariausios turizmo prekės: ką verta įsigyti?

Sparčiai įsibėgėjantis šiltasis sezonas vis dažniau ragina pagalvoti apie laisvalaikį gamtoje – tokios pramogos leidžia pakeisti aplinką ir bent jau trumpam pabėgti nuo kasdienės rutinos. Visgi, tam, kad šios išvykos būtų kupinos komforto, būtina pasirūpinti ir pagrindinėmis turizmo prekėmis. Išskyrėme svarbiausias iš jų – jei ruošiatės savaitgalio kelionei, pasitikrinkite, kurie reikmenys Jums bus reikalingi.

Palapinės

Ruošiantis keletą dienų praleisti gamtoje, tai yra kone svarbiausias pirkinys, kuriam laikui tapsiantis antraisiais Jūsų namais. Renkantis palapinę, reikėtų susikoncentruoti į dydžio pasirinkimą. Dažniausiai ji pasirenkama pagal tai, kiek asmenų palapinėje miegos, tačiau jei norite daugiau komforto ar ketinate šalia susidėti nemažai daiktų, vertėtų rinktis kiek didesnį modelį – pavyzdžiui, dviese pagalvoti apie trivietę palapinę. Šie gaminiai taip pat gali turėti daugiau privalumų, tokių kaip ventiliacija, apsauga nuo vabzdžių ar papildomi įėjimai – pagalvokite, kurie iš jų bus aktualūs Jums. Plačią palapinių įvairovę rasite čia.

Pripučiami čiužiniai

Tokie gaminiai nustebins savo universalumu. Juos galėsite naudoti kaip palapinės pagrindą – ant minkšto pripučiamo čiužinio galėsite kur kas geriau išsimiegoti. Tiesa, siekiant dar didesnio komforto, verta pagalvoti ir apie šiltą miegmaišį bei patogią pagalvėlę – toks komplektas garantuos puikų nakties miegą.

Grįžtant prie čiužinių, verta paminėti, jog net ir šaltuoju sezonu tokį gaminį galėsite pritaikyti namuose – jei netikėtai užsuks svečių, jiems nakvynės vietos niekuomet nepritrūks. Taip pat galima rinktis ir vandeniui atsparius modelius – tokie čiužiniai puikiai tiks tingiam poilsiui baseine ar kitame vandens telkinyje.

Turistinės kuprinės

Leidžiantis į žygį, važiuojant dviračiu ar užsiimant kita aktyvesne veikla, svarbu pagalvoti ir apie tai, kur susidėsite visus būtiniausius daiktus – geresnės alternatyvos nei kuprinė reikėtų labai gerai paieškoti. Turistiniai jų modeliai išsiskiria ne tik talpumu, bet ir papildomą komfortą užtikrinančiais privalumais. Tokiose kuprinėse galima rasti patogių kišenėlių, apsaugų nuo lietaus, apkrovas sumažinančių diržų ir kitų panašių ypatybių, kurios išvykų metu gerokai sumažins papildomų rūpesčių rizikas.

Priemonės nuo uodų

Ne paslaptis, jog šiltuoju sezonu visi vabzdžiai itin suaktyvėja – jei norisi išvengti jų įkandimų ir tiesiog turėti ramesnį vakarą, pravartu pagalvoti apie juos atbaidančias priemones. Jos bus reikalingos ne tik leidžiant laiką gamtoje, bet ir vakarojant savo kieme. Šiam tikslui galite naudotis purškalus, apyrankes, lempas, žvakes ir įvairiausius prietaisus – sezono eigoje tikrai pastebėsite, kurie iš jų veikia efektyviausiai.

Šaltkrepšiai

Išlaikyti produktus šviežius ir šaltus įvairių išvykų metu nėra itin paprasta, tačiau tuomet į pagalbą galima pasitelkti šaltkrepšius ir šaltdėžes. Šios prekės puikiai tinka iškyloms, žygiams ar netgi kelionėms automobiliu: pastariesiems pritaikyti modeliai pasižymi puikiu šaldymo našumu. Skiriasi jų dydžiai ir suteikiamos galimybės, tad bet kuriuo atveju surasite Jūsų kelionės tipui ir maitinimosi įpročiams tinkantį variantą.

Autoturizmo prekės

Kelionėms automobiliu gali prireikti ne tik šaltkrepšių, bet ir papildomos vietos daiktams susidėti. Priklausomai nuo to, ką ketinate pasiimti su savimi, prie transporto priemonės galėsite pritvirtinti dviračių laikiklius, stogo skersinius ar itin talpias stogo bagažines. Net ir tuomet, jei laukia ilgesnė kelionė, galėsite pasirūpinti, kad ji būtų maksimaliai komfortiška. Tiek šios, tiek kitos turizmo prekės Jūsų laukia Pigu.lt el. parduotuvėje.

Visi šie reikmenys yra pritaikyti skirtingiems laisvalaikio praleidimo būdams, todėl rinkdamiesi turėtumėte įvertinti, kuriuos iš jų pritaikysite praktiškai. Visgi, jeigu šį sezoną esate pasiryžę išbandyti kuo daugiau skirtingų veiklų, tikėtina, kad anksčiau ar vėliau prireiks jų visų.

Reklama

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas