Naujausi, Nuomonių telefonas

Vėl sugedo miesto laikrodis

Genovaitė KAZIELIENĖ

 

„Miesto centre yra du laikrodžiai, į kuriuos galima pasižiūrėti, norint pasitikslinti laiką. Vienas – Vytauto ir Vilniaus gatvių sankryžoje, kitas – prie Kęstučio aikštės ir Vienuolyno gatvės sankirtos. Laikrodžiai išskirtiniai, nemažai kainavę. Deja, kartkartėmis jie tampa tik miesto dekoratyvine detale – arba būna visiškai sustoję, ar klaidina. Anksčiau nuolat gesdavo Vytauto ir Vilniaus gatvių sankryžoje esantis laikrodis, galų gale, po ilgo remonto, atrodo, jis buvo pataisytas. Dabar „išėjo iš rikiuotės“ esantis Vienuolyno gatvėje. Tiesa, jo rodyklės nesustojo, tačiau apie valandą vėluoja. Kam reikalingi tokie laikrodžiai? Įsivaizduokite, jei į tokį laikrodį pasižiūrėtų pravažiuojantis miestą prašalaitis?“ – piktinosi į redakciją paskambinęs Petras.

Jo nuomone, puiku, kad laikrodžiai puošia miestą, tačiau jų paskirtis kita – informacinė. Ukmergiškis sakė, kad geriau jau būtų įrengti paprasti, niekuo neypatingi laikrodžiai, tačiau vykdantys pagrindinę savo funkciją.

Ukmergės miesto seniūnijos seniūno pavaduotoja Zita Pečiulienė atsakė, kad gerai, jog yra piliečių, kurie, pamatę problemą, informuoja. „Laikrodis artimiausiu metu bus sutvarkytas ir laiką rodys tinkamai“, – pažadėjo seniūno pavaduotoja.

AUTORĖS nuotr.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • bix :
    Ukmerge laimes miestas ir laimingiems laikrodziai nebutini.
  • ukm :
    kada jiems buvo geda? Ten zodis geda nera suprantamas ....
  • Xe :
    Eiline Ukmerges geda. Praplove pinigus - dabar toliau plauna kas puse metu taisydami savo brokuotus laikrodzius. Paprastas kinietiskas sieninis laikrodis uz 5€ rodo tiksliai laika ir negenda,kas pora metu tik batareikas pakeist reikia - o cia vos ne miesto simbolis...ir viskas padaryti pro uzpakali. Geda.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas