Asociatyvi nuotrauka.

Aktualijos

Aukcionuose – valstybei priklausantis turtas

Turto bankas skelbia, kad gegužės 6 d. įvyko 13 valstybės nekilnojamojo turto aukcionų. Tarp juose parduotų objektų – ir pastatų kompleksas su žemės sklypu, esantys Barboriškio k. 1D, Veprių sen., Ukmergės r. Pardavimo kaina – 22 000 Eur.

Balandžio 16 d. vykusiame valstybės nekilnojamojo turto aukcione už 21 363 Eur parduota skalbykla, esanti Vilniaus g. 87A, Ukmergė.

Šiuo metu vyksta Vingio g. 24, Pageležių k., Veprių sen. esančio gyvenamojo namo ir 0,1108 ha žemės sklypo pardavimas. Taip pat yra paskalbtas aukcionas parduoti dviejų aukštų gyvenamąjį namą ir ūkio pastatus suformuotame 0,43 ha žemės sklype, esančius Ukmergės g. 50, Vidiškiuose, Ukmergės r. Bendra pradinė pardavimo kaina – 22 232 Eur. Aukciono pradžia – gegužės 24 d.

Turto bankas Ukmergės rajone yra numatęs parduoti dar šešis objektus. Tai Šešuolių seniūnijos Kertušo kaime esančius butą su rūsiu, daržinę ir kiemo statinius, Pabaisko miestelyje – butą su rūsiu, malkinę ir tvartą, Ukmergėje, Kęstučio a. 1 – administracinį pastatą ir žemės sklypą, Kreivoji g. 3 – 1/10 gyvenamojo namo, sandėlį ir 1/10 kiemo statinių, Linų g. 40A – daržovių saugyklą ir 0,642 ha žemės sklypą, Šilo g. 2 – dalį gyvenamojo namo.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas