Asociatyvi nuotrauka.

Įvairūs

Pajėgiausios futbolo komandos pasaulyje

Futbolas yra populiariausia sporto šaka pasaulyje, kuri nepalieka abejingų šimtų milijonų žmonių. Galime pasidžiaugti, kad pačios stipriausios futbolo komandos žaidžia Europoje ir varžosi UEFA Čempionų lygoje. Būtent keletą iš pajėgiausių komandų pasaulyje ir aptarsime šiame tekste.

Miuncheno „Bayern“ – visos Vokietijos pasididžiavimas

Vokiečiai yra ta šalis, kuri palaiko savo klubus tarptautiniuose turnyruose. Nesvarbu, kad tai nėra tavo miesto komanda, tačiau Vokietija sporto atžvilgiu yra gana vieninga tauta. Jei anksčiau Vokietijoje turėjome toli gražu ne vieną super klubą, tai paskutiniu metu tokiu galima pavadinti tik Miuncheno „Bayern“.

Išties ši komanda paskutiniu metu rodė tiesiog fantastišką žaidimą, o iš kitų tokio kalibro klubų išsiskyrė itin sėkmingu finansų valdymu. Būtent „Bayern“ praėjusių metų vasarą virš savo galvų kėlė Čempionų lygos taurę, nors ši komanda stengiasi labai smarkiai neišlaidauti ir daugybę žaidėjų užsiaugina tiesiog savo akademijoje.

Tai nėra ta komanda, kurią greitu metu galėtų ištikti krachas. „Bayern“ mus aukščiausios prabos žaidimu turėtų džiuginti dar daugybę metų, o sporto ir casinolt.com/ ekspertai bavarus ir toliau įvardins kaip vieną iš stipriausių planetos komandų.

Madrido „Real“ ir „Barcelona“ – nesibaigianti konkurencija

Ispanijos futbolo „karalienes“ ne veltui minime vienoje vietoje. Greičiausiai be nuolatinės konkurencijos tarpusavyje joms būtų sudėtinga. Juk ne veltui šių komandų vadovai, tuomet kai tikrai reikia, mielai bendradarbiauja tarpusavyje.

Išties šiuo metu „Real“ ir „Barca“ išgyvena ne pačius geriausius laikus. Žinoma, šie klubai tikrai turi aukščiausio lygio sudėtis, bet abi klubus labai smarkiai paveikė koronavirusas. Šių komandų vadovai nuolat akcentuoja, jog priešingai nei prieš penkerius metus, dabar pirkti pačių brangiausių futbolininkų, tiesiog nebėra finansinių resursų.

Nepaisant visko, peržvelgus paskutinių metų komandų trofėjų kolekcijas, galima pastebėti tiesiog neįtikėtinus skaičius. „Real“ net keturis kartus triumfavo Čempionų lygoje, o „Barca“ reguliariai skynė visus įmanomus trofėjus vietinėse pirmenybėse.

Anglijos futbolo istoriją perrašantys „miestiečiai“

„Manchester City“ klubas nėra tas, kuris amžiaus pradžioje pasiekdavo įspūdingas pergales. Tačiau po to, kai klubo kontrolinį akcijų paketą įsigijo Jungtinių Arabų Emiratų šeichai, klubas pradėjo disponuoti tiesiog nežmoniškais finansais. Iš pradžių komanda kiek strigo, tačiau jau penkerius metus komandą treniruoja bene geriausias futbolo treneris istorijoje Pepas Guardiola.

Su šio treneriu atėjimu, „Man. City“ pradėjo demonstruoti tiesiog pasakišką žaidimą Anglijos „Premier“ lygoje ir šiemet trečią karta per paskutinius ketverius metus iškovos nugalėtojų trofėjų.

Kiek sunkiau šiai komandai sekasi žaisti Čempionų lygoje. Kol kas šis turnyras Mančesterio komandai yra tarsi užkeiktas, bet šiemet klubas jau pasiekė pusfinalio etapą, o šiuo metu yra laikomas ir ryškiausiu pretendentu į trofėjų.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas