Asociatyvi nuotrauka.

Įvairūs

Vestuvių fotografų paslaugų kainos: kas į jas įskaičiuota?

Kad fotografas yra vienas svarbiausių specialistų, kurio paslaugos reikalingos planuojant šventę, dėl to abejonių nekyla niekam. Tačiau ypač daug dėmesio skiriama ir paslaugos kainai. Visuomet galimi įvairūs variantai, pavyzdžiui, planuodami, kiek išlaidų pareikalaus vestuvių fotografo paslaugos, galite tiesiog pasidomėti valandiniu įkainiu ir tuomet nuspręsti, kokiam laiko tarpui jums bus reikalingos šios paslaugos ir tokiu būdu sužinoti laukiančių išlaidų dydį. Tačiau taip pat galimas ir kitas variantas, t.y., vestuvių fotografo paslaugų paketai, t.y., kai už tam tikrą, konkrečią ir iš anksto žinomą pinigų sumą, jums bus pasiūlyti tam tikri sprendimai. Dėmesį verta atkreipti, kad skirtingi šių paslaugų paketai apima ir skirtingus sprendimus. Taigi, rinkdamiesi paslaugų paketą, atsakingai patikrinkite, kokius sprendimus jis apima. Tad kviečiame sužinoti, kokius sprendimus dažniausiai apima vestuvių fotografo paslaugų paketai.

  • Fotografavimo valandų skaičius

Vienas svarbiausių vestuvių fotografo paslaugų paketo dėmenų yra fotografavimo valandų skaičius. Atsakingai patikrinkite, koks fotografavimo valandų skaičius yra įtrauktas į paslaugų paketą ir įvertinkite, ar tai galėtų atitikti jūsų lūkesčius. Dažniausiai į paslaugų paketus būna įtraukiamas arba konkretus fotografavimo valandų skaičius arba fotografavimas neskaičiuojant valandų.

  • Ar akimirkos bus įamžintos ir naudojant droną?

Drono naudojimas visada atveria galimybę mėgautis dar įspūdingesniais šventės vaizdais ir užfiksuoti dar daugiau šventinių akimirkų. Tad, rinkdamiesi paslaugų paketą, nepamirškite patikrinti, ar į jį yra įskaičiuotas ir akimirkų įamžinimas naudojant šį įrenginį.

  • Ar įtrauktos ir specialiai užsakovui sugalvotos idėjos, kur ir kaip fotografuotis?

Ne paslaptis, kad visus vestuvių fotografus galima suskirstyti į du tipus: vieni tik padės išpildyti jūsų pačių jau sugalvotas idėjas, o kiti ir patys pasiūlys tikrai ne vieną idėją, kur ir kaip galėtumėte nusifotografuoti. Taigi, renkantis vestuvių fotografijos paslaugų paketą, reikėtų įvertinti ir tai, ar į jo kainą yra įtrauktos ir specialistas sugalvotos idėjos, kur ir kaip būtų galima nusifotografuoti.

  • Retušuotų nuotraukų skaičius

Atsakingai įvertinti reikėtų ir tai, kiek retušuotų nuotraukų bus įtraukta į paslaugos paketą. Jei vienas vestuvių fotografas siūlo rinktis bent iš kelių paslaugų paketų, tai, dažniausiai į juos bus įtrauktas ir skirtingas retušuotų nuotraukų skaičius. Pavyzdžiui, į pigiausiai kainuojantį paslaugos paketą, gali būti įtraukta vos 150 – 200 retušuotų nuotraukų, tačiau pasirinkus brangiausiai kainuojantį, šis skaičius gali būti gerokai solidesnis ir siekti iki 500 vnt.

  • Foto filmas su muzika iš atrinktų nuotraukų

Nesunku pastebėti, kad daugelis jaunavedžių savo šventės akimirkas norėtų matyti įamžintas ne tik įprastose nuotraukose, bet ir kiek kitokiu pavidalu, pavyzdžiui, norėtų matyti gražiausias ir svarbiausias šventinės dienos akimirkas, skambant maloniai muzikai. Tokius lūkesčius puikiai išpildyti foto filmas su muzika iš atrinktų nuotraukų. Belieka tik pridurti, kad toks sprendimas paprastai yra įtraukiamas į brangiau kainuojančius vestuvių fotografijos paslaugų paketus.

  • Vienas ar du specialistai?

Vertinant vestuvių fotografijos paslaugų planus, reikėtų atkreipti dėmesį ir į specialistų skaičius. Ne paslaptis, kad už gražiausių bei svarbiausių akimirkų įamžinimą nebūtinai bus atsakingas tik vienas šios srities specialistas – vertinanti brangiausiai kainuojančius vestuvių fotografijos paslaugų paketus matyti, kad dažniausiai už procesą yra atsakingi bent du specialistai, t.y., du profesionalai arba profesionalios fotografas ir jo asistentas.

Taigi, renkantis vestuvių fotografijos paslaugų paketus, reikėtų įvertinti, kokie sprendimai yra į juos įtraukti. Na, o, jei ieškote skirtingų vestuvių fotografijos paslaugų paketų, į kuriuos būtų įtraukti skirtingi sprendimai, tiesiog užsukite į https://tasfotografas.lt/.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas