Naujausi, Nuomonių telefonas

Dėl skiepo informuoja SMS žinute

Loreta EŽERSKYTĖ

Dėl Vakcinavimo centro darbo skundėsi ir dar vienas senjoras. Jis papasakojo, kad kovo 23 dieną, tarp 11 ir 12 valandos, nuvažiavo į miesto stadione esantį Vakcinavimo centrą, tačiau rado užrakintas duris. Tuo pat metu ukmergiškis ten nuvyko ir po dienos – kovo 24-ąją, trečiadienį. Pamatęs iš patalpų išėjusias ir sėdančias į automobilį važiuoti dvi moteris jis spėjo jų paklausti, kodėl antradienį durys buvo užrakintos. Jos atsakiusios, kad tądien nebuvo vakcinos.

„Kodėl nėra jokios informacijos, kaip dirba Vakcinavimo centras: jei dėl kokios nors priežasties nedirbama, reikėtų pakabinti ant durų raštelį, kada dirbs, nurodyti telefoną, kuriuo paskambinus būtų galima išsiaiškinti, kokia situacija dėl vakcinacijos. Taip pat man keista, kad vakcinuojama tik vienoje vietoje – kodėl nustota tai daryti ligoninėje, kur yra pakankamai patalpų? Juk Dukstynos mikrorajone gyvena daug senų žmonių, jiems reikia prašytis, kad kas nuvežtų į atokiai esantį miesto stadioną. O kai nežinia, kada Vakcinavimo centras dirba, kada ne, tai tokia kelionė gali būti apskritai betikslė“, – samprotavo skaitytojas.

Išsakytas mintis taip pat pakomentavo Ukmergės pirminės sveikatos priežiūros centro vyriausioji gydytoja G. Čepienė: „Vakcinavimo centras dirba tuomet, kai gauna vakcinų ir pakviečia gyventojus konkrečią dieną bei konkrečiu laiku atvykti pasiskiepyti. Apie tai žmonės informuojami telefono SMS žinutėmis. Norintys pasiskiepyti 65+ senjorai turi kreiptis į savo gydymo įstaigą, kurioje yra prisirašę pas šeimos gydytoją, ir registruotis skiepui. Svarbu pabrėžti tai, kad registruotis reikia tik vieną kartą (atsiranda tokių, kurie skambina kas savaitę ar dar dažniau), o jeigu kyla klausimų, prašome konsultuotis su savo šeimos gydytoju.“

AUTORĖS nuotr.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas