Rajono Policijos komisariatas išaiškina daugiausia nusikalstamų veikų visoje Vilniaus apskrityje.

Aktualijos, Naujausi

Išmokusiems pandemijos pamokas už gerą darbą atsidėkota skiepais

Nijolė STUNDŽIENĖ

Praėjusią savaitę nuotoliniu būdu apžvelgti Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Ukmergės rajono policijos komisariato 2020 metų veiklos rezultatai. Pasidžiaugus pasiekimais, teko apgailestauti ir dėl nemalonių situacijų. Tačiau rajono valdžia policijai atsidėkojo skiepais.

Susitikimą pradėjęs rajono Policijos komisariato viršininkas Saulius Kazlauskas, kalbėdamas apie praėjusius metus, prisiminė koronaviruso pandemijos Ukmergei, vienai iš pirmųjų Lietuvoje, suduotą smūgį: „Apie panašius įvykius buvo pasakojama tik fantastiniuose filmuose, netikėjome, kad taip gali būti realybėje. Todėl pradžioje buvo ir netikrumo, ir panikos, ir baimės, nežinojimo, kaip veikti konkrečioje situacijoje. Teko susiimti, greitai persiorientuoti, išmokti dirbti naujoviškai, prisitaikyti prie esamų sąlygų. Buvome greitai aprūpinti reikiamomis apsaugos priemonėmis, netrukus gavome ir rekomendacijas, kaip veikti pandemijos metu.“

Viršininkas pasidžiaugė, kad situacija buvo suvaldyta, išmokta darbe taikyti naujus metodus, bekontaktį darbą, visu pajėgumu išnaudoti turimas technines priemones. Pasak S. Kazlausko, COVID-19 karantino metu apie 15 proc. darbuotojų visada buvo laikomi rezerve. Taip pat viršininkas paminėjo, kad 15 proc. personalo persirgo koronavirusu.

Visą straipsnį skaitykite trečiadienio laikraštyje.

Astos KROGERTIENĖS nuotr.

„AstraZeneca“ vakcina pasiskiepijo ir Policijos komisariato viršininkas S. Kazlauskas.

Skiepytis atskubėjo V. Butkus.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas