Automobilis toje pačioje vietoje stovi nuo rudens.

Naujausi, Nuomonių telefonas

Apie viešose vietose stovinčius nenaudojamus automobilius reikėtų informuoti

Genovaitė KAZIELIENĖ

„Ukmergėje prie dažno daugiabučio trūksta vietų pasistatyti automobiliui. Tačiau kai kur metų metus stovi visiškai nenaudojamos mašinos. Nuo praėjusio rudens viena riogso prie Maironio gatvės 46 namo. Atėjus pavasariui, pasibaigus šalčiams ir nutirpus sniegui, automobilių savininkai jų nelaiko garažuose, parkuoja prie namų, kuriuose gyvena. Tad vakare pakankamai sunku atrasti vietą, kur mašinas palikti. Kaip priversti tokių automobilių, kaip minėtasis, savininkus juos pašalinti?“ – klausė ukmergiškis. Jis taip pat atsiuntė šio automobilio nuotraukas.

Jas ir klausimą persiuntėme savivaldybės administracijos Viešosios tvarkos ir aplinkosaugos skyriaus vedėjui Aidui Dutkui. Sulaukėme tokio atsakymo: „Išsiaiškinome, kad minėtam automobiliui yra uždraustas dalyvavimas viešajame eisme. Surasime jo savininką ir paraginsime – įteiksime oficialų prašymą – imtis veiksmų dėl neeksploatuojamos transporto priemonės pašalinimo iš bendro naudojimo vietos.

Jei gyventojai yra pastebėję daugiau mieste paliktų ir ilgą laiką gatvėje, aikštelėje ar kitoje bendro naudojimo vietoje stovinčių neeksploatuojamų automobilių, prašau kreiptis į mūsų skyrių – atsiųsti tokio automobilio nuotrauką bei nurodyti, kiek maždaug laiko, nuo kada jis tam tikroje vietoje stovi. Turėdami tokią informaciją galėsime imtis priemonių juos pašalinti.“

SKAITYTOJO nuotr.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • ##### :
    Ziurekit kv.save! Ten kam vietos pritruko? Kurys be vietos? Kas ten toks stukacius?
  • Man px :
    Jei patrauks tokia gerule tas kas pastatys ton vieton jauciu pleskes...

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas