Asociatyvi nuotrauka.

Įvairūs

Pagrindinės priežastys, kodėl į oro uostą neverta važiuoti su asmeniniu automobiliu

Keliaujant į užsienį tenka pasirūpinti ne vien tik lėktuvo bilietų ir viešbučio užsakymu: taip pat tenka pagalvoti ir apie tai, kaip keliausite į oro uostą ir iš jo. Jei oro uostas yra įsikūręs kitame mieste, natūralu, jog dažniausiai nusprendžiama rinktis kelionę nuosavu automobiliu, tačiau toks pasirinkimas pasiteisina tikrai ne visada. Tenka pastebėti, kad pavežėjų paslaugos įgyja vis didesnį populiarumą, ir taip nutinka tikrai ne be priežasties: žemiau įvardinsime svarbiausius tokios galimybės privalumus.

Nereikia mokėti už brangias automobilių aikšteles

Jei į užsienį vykstate vos vienai ar porai parų, automobilių stovėjimo aikštelės mokesčiai nebus labai dideli, tačiau kas kita, jei išvykstama ilgesniam laikui. Kai paskaičiuojama, kiek teks mokėti už automobilio saugojimą savaitę ar dar ilgesnį laiką, neretai paaiškėja, kad rinktis tokios paslaugos paprasčiausiai neapsimoka. Kur kas palankiau prašyti draugų paslaugos arba (dar geriau) rinktis pavežėjų paslaugas. Vilnius-Klaipėda pervežimas yra siūlomas tikrai palankiomis sąlygomis: kelionės kaina yra nedidelė, o šio maršruto grafikai yra derinami prie numatytų skrydžių tvarkaraščio.

Nereikia rūpintis dėl automobilio saugumo

Kai automobilis paliekamas stovėjimo aikštelėje, transporto priemonės savininkai neretai nerimauja, ar automobilis yra saugus. Kur kas ramiau jaučiamasi tada, jei transporto priemonė stovi asmeniniame garaže ar namų kieme. Pasirinkus pavežėjų paslaugas nereikės nerimauti, kad jūsų automobiliui gali kas nors nutikti, todėl atostogų metu galėsite atsipalaiduoti ir pamiršti visus rūpesčius.

Patogi ir saugi kelionė

Pervežimo paslaugas siūlančios bendrovės visuomet rūpinasi, kad keleiviai jaustųsi saugiai ir patogiai. Būtent todėl transporto priemones vairuoja profesionalūs vairuotojai, mikroautobusuose įrengtos patogios sėdynės, veikia nemokamas Wi-fi ir oro kondicionierius. Galite būti užtikrinti, kad net ir labai karštą vasaros dieną kelionė tikrai nebus pernelyg varginanti, ir oro uostą pasieksite numatytu laiku.

Pamirškite nesklandumus kelyje

Nors galimybė keliauti visada teikia džiaugsmą, tačiau kartais neišvengiamai tenka patirti šiek tiek streso – ypatingai tada, jei baiminamasi, kad pakeliui į oro uostą nutiks kas nors nenumatyto (suges automobilis, į jį įsirėš kita transporto priemonė, ir t.t.)  Jei tektų laukti techninės pagalbos, tikėtina, kad pavėluotumėte į lėktuvą, taigi, atostogas tektų pamiršti… To, žinoma, tikrai norėtųsi išvengti, todėl pasvarstykite apie pavežėjų paslaugas, kurios gali garantuoti, kad viskas vyks tikrai sklandžiai.

Pasirinkite tinkamą kelionės laiką

Keleivių patogumui tvarkaraštis yra sudaromas atsižvelgiant į lėktuvų skrydžių tvarkaraščius. Jei skrydis yra numatomas ankstų rytą, į oro uostą tikrai nereikės vykti dar iš vakaro (ar galvoti apie kitas galimas alternatyvas). Kelionės į oro uostą organizuojamos kone kas valandą, tad tikrai visada bus galima pasirinkti patį tinkamiausią laiką.

Taikomos nuolaidos

Jei keliaujate su visa šeima ar draugų kompanija, galite tikėtis nuolaidos, kuri yra taikoma keleivių grupėms. Jei norite sužinoti, kokia nuolaida bus pritaikyta, paprasčiausiai susisiekite telefonu, ir netrukus gausite atsakymą, kokia bus galutinė kelionės kaina. Susisiekę nurodytais kontaktais taip pat galėsite užduoti įvairius jums kylančius klausimus bei susitarti dėl kelionės detalių. Galite būti užtikrinti, kad jums bus pasiūlytas pats tinkamiausias sprendimas!

Jei svarstote, kaip nuvykti į oro uostą, pagalvokite apie galimybę kreiptis į pervežimo paslaugas siūlančias bendroves. Jums nereikės rūpintis, kur palikti automobilį (ar nuogąstauti dėl jo saugumo), o kelionės kaina bus tikrai patraukli. Planuodami būsimos kelionės detales paprasčiausiai susisiekite pavežėjų nurodytu telefono numeriu, ir netrukus galėsite susitarti dėl jums palankiausių kelionės sąlygų.

Reklama

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas