Asociatyvi nuotrauka.

Kriminalai, Naujausi

Už reikalavimų nesilaikymą – baudos

Dėl karantino reikalavimų nesilaikymo Ukmergės rajono policijos komisariate per sausio mėnesį buvo pradėtos 83 administracinės teisenos, informavo Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio specialistė Asta Krogertienė.

Administracinės teisės pažeidimų protokolai asmenims buvo surašyti už tai, kad jie nedėvėjo kaukių viešoje vietoje, kelių šeimos ūkių atstovų buvimą kartu, judėjimo tarp savivaldybių pažeidimus. Visiems asmenims buvo skirtos administracinės baudos.

„Visuomenės sveikatos srities Europos Sąjungos reglamentų ar sprendimų, higienos norminių aktų ar kitų visuomenės sveikatos srities teisės aktų, Lietuvos Respublikos žmonių užkrečiamųjų ligų profilaktikos ir kontrolės įstatymo pažeidimas užtraukia baudą asmenims nuo penkių šimtų iki vieno tūkstančio penkių šimtų eurų ir juridinių asmenų vadovams ar kitiems atsakingiems asmenims – nuo vieno tūkstančio penkių šimtų iki šešių tūkstančių eurų“, – priminė atsakomybę už teisės aktų nesilaikymą policijos atstovė.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Jonas :
    Kacia komentuoti - debilai ir tiek - dar giriasi ligtai žygdarbius padarė - ne vakcinacija jiems jau nepadės
  • Saša :
    Tiesiai šviesiai geriau sakikit kad norit pinigų ir viskas nekniskit bent jau žmonėms Saša
  • /// :
    Jie premijas ir lojalumą užsitarnauja. Ten apie padorūmą supračio visai netuti, tokie ir geba ten "tarnauti" !!! Svarbu gerai konanda fas suprast!!!
  • Remis :
    Gal pirma perspėjimas turėtų būti,bet ne puola,kaip šinis prie kaulo,prarade savigarba
  • sigitasvitkauskases@gmail.com :
    Tik ukmerges policijos pareigūnams taip leista bausti už 100 metrų kaime važiuojant subriekkaba savos gamybos bausti traktoriaus vairuotoja

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas