Asociatyvi nuotrauka.

Įvairūs

Valentino dieną pasitelkite savo kūrybą

Valentino diena skirta buvimui kartu su savo mylimiausiu žmogumi, dovanoti jam mielas dovanas ar nustebinti romantišku vakaru. Skirkite vienas kitam daugiau dėmesio, parodykite jam visa savo esybe, kad būtent jis yra pats svarbiausias jūsų gyvenime. Na, o maža dovanėlė primins jums šias nuostabias akimirkas.

Tai ką tokio ypatingo šia proga padovanojus? Šis klausimas mums ramybės neduoda jau nuo sausio mėnesio. Vieni renkasi tradicines Valentino dienos dovanas, kiti – netikėtas ir keliančias nuostabą. Dovana nebūtinai turi būti brangi, bet paliekanti įspūdžius ar nuostabą ilgam. Svarbu, kad dovanotojas viską darytų nuoširdžiai, ir tada dovana bus priimta su džiaugsmu.

Planuoti dovanas reikėtų pradėti iš anksto, neskubant, nes jei norite sukurti kažką originalaus, jums prireiks laiko, ypač, jei tai darote slapčia nuo savo antrosios pusės.

Kokia Valentino diena be nuoširdaus sveikinimo ar meilės prisipažinimo? Galite rinktis spaustuvės išleistą atviruką Valentino dienos progai, bet galite ir patys savo rankomis sukurti tokį atviruką, ar parašyti ilgą meilės laišką. O galima apsimesti slaptu gerbėju ir išsiųsti elektroninį laišką iš nežinomo pašto.

Elektroniniai sveikinimai taip pat gali būti originalūs – dabar yra begalė būdų bei programėlių patiems įrašyti muzikinį sveikinimą ar savos kūrybos eiles, kurios nuskambės, atvėrus elektroninį sveikinimą. Arba galima atsiųsti jūsų pačių sukurtą filmą ar nuotraukų koliažą apie jus abu. Jei turite neblogų tapybos įgūdžių, galite nutapyti savo mylimo žmogaus portretą. Jei tokių gabumų neturite, galite tokį portretą užsakyti pas profesionalų dailininką, o galbūt ir linksmas jūsų abiejų šaržas būtų nebloga dovana Valentino dienos proga.

O kodėl tokia proga nesuorganizavus profesionalios fotosesijos, skirtos tik jums? Jei turite vaikų, šeimyninė fotosesija irgi yra puikus sprendimas. Tiek kartu su vaikais, tiek ir vieni patys galite šiai dienai pagaminti (iškepti, numegzti, atspausdinti 3D spausdintuvu, išskaptuoti ir pan.) pačių įvairiausių širdelių – jos bus tikrai originalios, nes jūsų rankų darbo kūrinių tikrai nieks nepakartos. O gal tiesiog pripieškite širdelių visur, kur tik įmanoma – ant sniego, šaligatvio po langais ar smėlio jūros pakrantėje, ant veidrodžio vonioje ar ant pyrago su pabarstukais.

Galima sukurti horoskopą, kupiną tik pačių šviesiausių ir geriausių būsimos ateities akimirkų, arba suorganizuoti magišką vakarą, kur jūs būsite nuostabi burtininkė ar paslaptingas burtininkas, krištoliniame rutulyje ar meilės kortose matančius jūsų abiejų nuostabią ateitį kartu. Taip pat galite padovanoti pirktus ar jūsų pačių pagamintus rožinius akinius, kad atėjus sunkioms akimirkoms, būtų galima juos užsidėti ir į gyvenimą pažvelgti optimistiškiau.

Abu mėgstate klausytis muzikos? Sukurkite grojaraštį iš jūsų pamėgtų dainų ar muzikinių klipų, ir, kaskart jų klausantis, prisiminsite Valentino dieną bei jūsų kartu praleistas akimirkas.

Jūsų pačių pagaminta ar dekoruota dėžutė, stiklinė vazelė su įvairiomis meilės dienai skirtomis smulkmenomis irgi gali pradžiuginti jūsų antrąją pusę. Įvairūs saldainiukai, meilės laiškeliai, atminties raktai su jūsų abiejų nuotraukomis, trumpais filmukais ar mėgstama muzika, pakvietimai vakarienei ar bilietai į filmą – viskas tinka dėti į šiuos stebuklų indus, kurie pradžiugins jūsų mylimuosius.

Nepasitikite savo kūrybiniais sugebėjimais? Šiuo metu yra daug įvairiausių įmonių, kur jūs tiesiog galite pasirinkti puodelius, marškinėlius, megztukus, pagalves, patalynę ar kitus objektus, ir ant jų bus perkelti jūsų pasirinkti įrašai ar nuotraukos. Taip, daiktai pirktiniai, bet nuotrauka ar užrašas daro juos asmeniniais.

Na, o jeigu visos šios idėjos jums netinka, sėskitės prie kompiuterių ir ieškokite originalių Valentino dovanų internete, nes šiuo metu yra begalė elektroninių parduotuvių, siūlančių dar nematytų dovanų, tik belieka jas rasti ir įsigyti savo mylimam žmogui.

Reklama

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas