Asociatyvi nuotrauka.

Įvairūs

Paskolų palyginimas – būdas gauti pigesnę paskolą

Kalbant apie pinigus, negalima imtis greitų ir nepamatuotų sprendimų. Štai todėl ir imant bet kokio dydžio paskolą, pirmiausia reikia pagalvoti, pasvarstyti, pasidomėti ir išsirinkti pigiausią paskolą. Kodėl pigiausią? Tokio klausimo neturėtų kilti – pinigai geriau kišenėje, nei išleidžiami, tad aišku, jog reikia pigiausio varianto. O geriausias būdas rasti tinkamiausią paskolą – paskolų palyginimas. Tačiau tai ne vienintelė priežastis pasinaudoti paskolų palyginimo portalais.

Paskolų palyginimo privalumai

Yra ne viena priežastis, kodėl, nusprendę pasiimti greitąjį kreditą ar vartojimo paskolą, turėtumėte pradėti nuo paskolų palyginimo portalo. 

  • Sutaupote laiko. Užtenka pasirinkti norimą paskolos sumą bei pageidaujamą paskolos gražinimo laikotarpį ir paspausti mygtuką, kad matytumėte, kurios įmonės jus dominančią paskolą išduoda pigiausiai. Tai daug paprasčiau nei kiekvienos įmonės tinklalapį aplankyti atskirai ir patikrinti kiek toje įmonėje jums kainuotų paskola.
  • Paprastesnis pasirinkimas iš visų veikiančių įmonių – palyginimo portaluose skelbiamos patikimos, laiko patikrintos ir pripažintos įmonės, tad jums nereikia sukti galvos ar įmonė veikia legaliai ir yra patikima. Sąrašuose žinomiausios įmonės, tačiau net žmogus su idealia atmintimi vargu ar sugebėtų visas jas iš atminties išvardinti. Lietuvoje veikia ištiesų nemažai paskolas suteikiančių įmonių. Naudojantis paskolų palyginimo portalu nieko atsiminti nereikia – visos įmonės vienoje vietoje.
  • Nereikia užsiimti ilgai trunkančia informacijos paieška, duomenų rinkimu, analizavimu ir galiausiai jų lyginimu. Viskas surinkta už jus. Pasirenkate tik du skaičius ir visa informacija prieš akis.
  • Paskolų palyginimas nieko nekainuoja. Paskolos palūkanų suma ir administraciniai mokesčiai yra tokie kaip ir pačioje kreditus išduodančioje įstaigoje. Papildomai už naudojimąsi paskolų palyginimu mokėti nereikia. Priešingai – sutaupote naudodamiesi paskolų palyginimo portalais, nes randate pigiausią variantą!

Gudrybės, kaip maksimaliai išnaudoti paskolų palyginimą

Paskolų palyginimo portalai turi neišsemiamas galimybes. Žinant kaip elgtis ir ko ieškoti galima iš jų išspausti maksimalią naudą. 

  • Ieškokite akcijų

Duomenys paskolų palyginimo rezultatuose atspindi visas kreditų bendrovių akcijas ir pasiūlymus. Tad jei tam tikrai sumai ar laikotarpiui taikoma akcija ir taikomi mažesni administraciniai mokesčiai ar mažesnės palūkanos – jūs tai matysite. Štai todėl neįsikibkite tvirtai į vieną sumą ir laikotarpį. Įveskite į paskolų palyginimo portalą kelias panašias, bet tuo pačiu skirtingas sumas ir skirtingus gražinimo laikotarpius. Tikėtina, jog taip pastebėsite akciją ir pigesnį pasiūlymą nei pradiniame variante.

  • Pamirškite lojalumą

Nors lojalumas yra skatinamas, tačiau jis ne visada apsimoka klientui. Situacija: su paskolų palyginimo portalo pagalba radote pigiausią paskolą, gavote ir po kurio laiko ją gražinote. Prireikė paskolos vėl. Ar imsite vėl pas tą patį paskolos teikėją? Jei atsakėte „taip“, jūs suklydote.

Jei pabandytumėte į paskolų palyginimo portalą įvesti pakankamai skirtingas sumas ir laikotarpius, pamatytumėte, jog mažesnių sumų paskolos pigesnės pas vienus kreditorius, ilgesnių laikotarpių pas vienus, trumpų pas kitus. Kiekvienas kreditorius specializuojasi tam tikroje srityje, tad tikėtina pas vieną ta pati paskola bus pigesnė, tuo tarpu pas kitą nepamatuotai brangi. Štai todėl neapsimoka imti paskolos iš to paties kreditoriaus, prieš tai nepatikrinus ar jo siūloma paskola yra iš tiesų pigiausia.

Kaip supratote, naudotis paskolų palyginimo portalais itin lengva,  nereikia daug žinių ir procesas neužtrunka. Tačiau kiek galimybių sutaupyti atveria! Vos kelios minutės ieškant pigiausio varianto, tuomet paraiškos užpildymas ir jau po kelių darbo dienos minučių paskola keliauja į jūsų sąskaitą. Negali būti paprasčiau. O svarbiausia – sutaupyti pinigai. Kuo daugiau sutaupote imdami paskolą, tuo daugiau turite pinigų išleidimui ar reikiamam pirkiniui.

Reklama

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas