P. Cvirkos ir Klaipėdos gatvių sankryžoje – kalnai sniego.

Naujausi, Nuomonių telefonas

Iš miesto išvežti sniegą – per brangu

Genovaitė KAZIELIENĖ

 „Gausiai pasnigus, mieste valydami sniegą tvarkytojai jį sustumia į krūvas. Kiekviename kampelyje gali pamatyti didžiausius baltus kalnus. Pilna jo ir gatvių pakraščiuose, nes jos išvalytos tiek, kad prasilenktų priešpriešiais važiuojantys automobiliai. Sinoptikai prognozuoja, jog dar laukia ir šalčiai, ir nauji snygiai. Tačiau man neteko matyti, kad sniegas būtų vežamas iš miesto. Ar neatsitiks taip, jog po kurio laiko apskritai Ukmergė taps neišbrendama?“ – susirūpinusi klausė „Nuomonių telefonu“ paskambinusi ukmergiškė Aldona.

Į šį klausimą atsakęs savivaldybės administracijos direktorius Darius Varnas teigė, kad sniegas išvežamas tik iš pagrindinių miesto gatvių, imamas tik iš ten, kur sniego krūvos itin trukdo transporto eismui, pėstiesiems. Anot jo, išvežti viso miesto sniegą iš visų gatvių, daugiabučių teritorijų neturima galimybių, nes tai gana brangiai kainuotų.

AUTORĖS nuotr.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • %%% :
    Visi trumpą atmintį turi .... Lietuviai! Dabar laisvi nuo visko! Getas.
  • Tomas :
    Nepamenat kaip buvo gera prie ruso? Ukmerges mieste net pusnies nepamatydavot tik prisnigdavo ir isvesdavo sniega iskart
  • ukmergiskis :
    o ant elektriniu caru negaila pyderai nxj
  • o elektromobiliai :
    pigūs....... yeeeeee!!!!
  • /// :
    O kaip bus ateiti su taku iki Vidiškių? Kas ji valis? Varnas jau techniką nupirko jį valyti? Ar tik auto pirkt proto užtenka? Vergai pakentes, greit pavasaris....ištirps!

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas