Asociatyvi nuotrauka.

Aktualijos, Naujausi

Branginama vienu centu

Sausio 28 dieną vyksiančiam Savivaldybės tarybos posėdžiui bus teikiamas svarstyti klausimas „Dėl UAB „Ukmergės vandenys“ geriamojo vandens tiekimo ir nuotekų tvarkymo paslaugų kainų nustatymo“.

Sprendimo projekte siūloma „nustatyti UAB „Ukmergės vandenys“ perskaičiuotas geriamojo vandens tiekimo ir nuotekų tvarkymo bei paviršinių nuotekų tvarkymo paslaugų bazines kainas (be pridėtinės vertės mokesčio): perskaičiuotą geriamojo vandens tiekimo ir nuotekų tvarkymo paslaugų bazinę kainą vartotojams, perkantiems geriamojo vandens tiekimo ir nuotekų tvarkymo paslaugas bute – 2,05 Eur už vieną kubinį metrą (buvo – 2,04 Eur), individualių gyvenamųjų namų ar kitų patalpų, skirtų asmeninėms, šeimos ar namų reikmėms, įvaduose – 2,01 Eur už vieną kubinį metrą (buvo 2 Eur), abonentams, perkantiems geriamojo vandens tiekimo ir nuotekų tvarkymo paslaugas buities ir komerciniams poreikiams bei perkantiems geriamąjį vandenį, skirtą karštam vandeniui ruošti ir tiekiamą abonentams – 2,09 Eur už kubą (buvo – 2,08 Eur), abonentams, perkantiems geriamąjį vandenį, skirtą patalpoms šildyti ir tiekiamą vartotojams ir abonentams bei geriamąjį vandenį, skirtą karštam vandeniui ruošti ir tiekiamą vartotojams, ir vartotojų kategorijai, perkančiai paslaugas daugiabučių gyvenamųjų namų įvade – 1,99 Eur už kubą (buvo – 1,98 Eur).

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • $$$$$ :
    LRvyriausyben butina kreiptis. Tegu šimonytė įvertna jų norus, vaiciūniene... apie kainu pakilyma programoje nieko nebuvo parašyra! Ir įstatymas kiek žinau nepasikeietė .... tai kaip kompensacija š.vandeniui skaičiuot ruošesi ? Ir kas kreipsys su skundu?
  • Ajajai : :
    padėkite, padėkite - trūksta pinigų saulės elektrinei
  • M.V. :
    Nors ir 10.
  • Ups :
    Gerovė!!!!
  • As. :
    Svolaciai

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas