Asociatyvi nuotrauka.

Kriminalai

Ankstyvą rytą numušė kelio ženklą

Sausio 15-osios rytą, apie 5.25 valandą, Vilniaus gatvėje, prie prekybos centro IKI, eismo įvykio metu buvo numuštas ženklas „Pėsčiųjų perėja“.

Kaip informavo Vilniaus apskrities VPK Komunikacijos poskyrio specialistė Asta Krogertienė, automobilį „Chrysler“ vairavusi moteris, pamačiusi į perėją išeinančią pėsčiąją, staigiai stabdė ir nesuvaldė transporto priemonės. Ši užvažiavo ant šaligatvio, atsitrenkė į pėsčiųjų perėją žymintį kelio ženklą bei jį nuvertė. Vairuotoja buvo blaivi, teisę vairuoti automobilį turėjo, jokių sužalojimų nepatyrė. Buvo užpildyta eismo įvykio deklaracija.

„Atkreipiame dėmesį, kad žiemos metu kelias būna labai slidus, todėl pėstysis turėtų įsitikinti, kad saugiai pereis gatvę. Įvertinkite, kad slidžiame kelyje automobilio stabdymo laikas yra ilgesnis, o staigus stabdymas visuomet yra pavojingas. Vairuotojams patariama artėjant prie perėjos visuomet sulėtinti greitį. Primename, kad tamsiu paros metu būtina segėti atšvaitus!“ – būti atsargiems ragino policijos atstovė.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • mate :
    deja, apšvietimo stulpas ant žemes gulejo, ne perejos ženklas....
  • Ah :
    Tegu vairuotojai atsargiau vazineja , o pestisis tai tikrai nekaltas kad

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas