Nuomonių telefonas

Treniruokliai statomi iš bendruomenių veiklai skirtų lėšų

Loreta EŽERSKYTĖ

Taip pat sulaukėme klausimo, ar Pašilės mikrorajone nenumatyta pastatyti lauko treniruoklių, nes kituose mikrorajonuose jie yra įrengti.

Ir šiam skaitytojui atsakė miesto seniūnė Z. Pečiulienė. Pasak jos, pirmieji treniruokliai Ukmergėje, prie „Šilo“ mokyklos, atsirado maždaug prieš aštuonerius metus. Po to netrukus jie įrengti Deltuvos gatvėje, kieme tarp daugiabučių. Po 2014 metų treniruokliai pastatyti Dukstynos mikrorajone, prie tvenkinio, esančio šalia Žiedo gat-vės ir Žolių gyvenamųjų namų kvartalo, Beržų gatvėje prie Šventosios upės, Pivonijos mikrorajone, prie Jaunimo laisvalaikio centro.

„Visų šių treniruoklių įrengimas buvo kompensuotas iš lėšų, kurias Socialinės apsaugos ir darbo ministerija bendruomeninei veiklai skyrė pagal Vietos bendruomenių savivaldos programas. Iš rajono biudžeto lėšų treniruokliai nebuvo finansuoti. Šiomis lėšomis įrengiamos ir tvarkomis vaikų žaidimo aikštelės. Jei Pašilės gyventojai pageidauja turėti treniruoklius, galbūt tam galėtų panaudoti vietos bendruomenėms skirtas lėšas“, – svarstė Z. Pečiulienė.

AUTORĖS nuotrauka

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Mes :
    Varine pasistate juos sau , tai Pabaisko seniunija ir nemaisykite jos su Ukmerges miesto Pasiles mikrorajono seniunija, tad sitas mikrorajonas dabar yra be treniruokliu kuriu jame truksta
  • skaitytojas :
    jei niekas nesinaudoja treniruokliais, pastatytais Varinės kaime, ties posūkiu į Kopūstėlius / jei ne komentaras, tai ir nežinočiau , kad tent tokie yra /, tai gal vertėjo pagalvoti prieš pasirenkant vietą ir statant , ar bus kas ten sportuos? Gal būt Pašilėje ir reikėjo statyti matomoje vietoje, kaip kad Dukstynos, Pivonijos ir t.t. mikrorajonuose.
  • Zmogus :
    Tik nereikia nusisneketi, kol gyvenam, tol yra kam
  • Cccv :
    Tai jau nera kam!!! Nykstantis miestas. Savivaldybe pinigus isisavino ir pamirso!
  • Tam Amber : :
    Pagal jus jus visi Pasiles gyventojai turi begioti i Varine? Nesnekekite nesamoniu, gal dar i Anyksciu gatve begioti prie treniruokliu?
  • Amber :
    Nu,jo,Pašilė taip toli nuo Varinės.Ponia,netingėkit pasijudyt.Nubėgai kilometrą,pasimankštinai ant treniruoklių,parbėgai namo.palindai po drungnu dušu ir nuotaika puiki,ir kalorijos sudegintos,arba galima dviračiu važiuot.Kiekvienas sportuojantis žino,kad reikia apšilt prieš užsiimant rimtesniais pratimais.O dabar visi nori,kad viskas būtų kieme,po langais.Tada atsiranda nepatenkintų,kad triukšmaujama,treniruokliai girgžda,kad ne toj gatvės pusėj pastatė ir t.t.Naudokitės tuo,kas yra ir viskas bus ok. P.S.Aš esu jis,augau ir gyvenau Pašilėj.Pats sportuoj,žinau situaciją.Ir dar,nereikia įžeidinėt,reikia išnaudot,tai kas jau yra.Sėkmės.
  • Tai Amber : :
    Zmogiskumo jokio, kad tik paloti.
  • Tai Amber : :
    Pati ir vaiksciok i uzkampi, Amber: tu gal dar pasakyk vaziuokit i Anyksciu gatve pie treniruokliu.
  • Amber :
    Alio ,pašiliškiai,treniruokliai yra Varinėj,jeigu ką.Pastatyti gal prieš porą metų ,prie posūkio į Kopūstėlius.Kiek teko važiuot pro šal,tai nė karto nemačiau,kad kas sportuotų.Prašom naudotis,nereiks mėtyt dar pinigų į balą.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas