Asociatyvi nuotrauka.

Kriminalai, Naujausi

Eismo įvykių priežastys: ir sniegas, ir stirna, ir alkoholis…

Sausio 8-10 dienomis rajono keliuose pasitaikė nemažai įvairių eismo įvykių, sulaikyti ir keli neblaivūs vairuotojai.

Daugiausiai pranešimų sulaukta sausio 8-ąją, penktadienį.

Apie  3.55 valandą, kelio Kaunas-Zarasai-Daugpilis 60 kilometre, ties Deltuvos seniūnijos Paberžės kaimu, asmuo, vairuodamas sunkvežimį MERCEDES-BENZ ACTROS su priekaba, neatsižvelgė į meteorologines oro sąlygas, todėl esant slidžiai, sniegu padengtai kelio dangai nesuvaldė transporto priemonės ir įvažiavo į griovį. Eismo įvykio metu žmonės nenukentėjo, apgadintas sunkvežimis ir priekaba. Užpildytas eismo įvykio fiksavimo protokolas, vairuotojui paskirta žodinė pastaba.

Tą pačią dieną, apie 7.15 valandą, kelio Ukmergė-Molėtai 9 kilometre „Ford“ markės automobilis susidūrė su stirna. Eismo įvykio metu žmonės nenukentėjo, nežymiai apgadinta transporto priemonė.

Apie 8.55 valandą policijai pranešta, kad Deltuvos seniūnijos Statikų kaime automobilis SCANIA kliudė elektros apskaitos spintą.

Apie 11.25 valandą  važiuojant link Panevėžio dėl prastų oro sąlygų ir apsnigtos kelio dangos moters vairuojamas automobilis BMV tapo nevaldomas  – atsitrenkė į atitvarus ir nulėkė nuo kelio. Dėl eismo įvykio, kuriame niekas nenukentėjo, vairuotoja užpildė eismo įvykio deklaraciją.

Apie 14.50 valandą taip pat užregistruotas panašus eismo įvykis „Audi“ markės automobiliui važiuojant link Molėtų. Dėl slidžios kelio dangos ir sniego transporto priemonė tapo nevaldoma ir, nuslydusi nuo kelio, apsivertė. Vairuotoja nenukentėjo, greitosios medicinos pagalbos atsisakė. Automobilį ištraukė iškviesta priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba.  

Apie 16.45 valandą kelyje Vilnius-Panevėžys, ties 68-uoju kilometru, į griovį nuvažiavo automobilis „Opel“. Pranešėjas aiškino, kad transporto priemonės nesuvaldė dėl slidžios kelio dangos – važiuodamas per purvo provėžas nuslydo į griovį bei kelis kartus apsivertė. Vairuotojas sužalojimų nepatyrė.

Sausio 9-ąją, apie 12.55 valandą, policijai pranešta, kad  Deltuvos seniūnijos Tatkūnų kaime apgadintas „Ford“ markės automobilis. Pareiškėjas nurodė, kad apvažiuodamas ant keliuko sukastą sniego krūvą, įsuko į privatų lauką, kuriame gulėjo apsnigtos akėčios,  ir pradūrė padangą. Vairuotojas dėl to kaltino teritorijos savininką. Pastarasis piktinosi, kad buvo sumindyti pasėliai. Policijos pareigūnai dėl šio incidento pasiūlė kreiptis į teismą privataus kaltinimo tvarka.

Tą pačią dieną, apie 16.15 valandą, Ukmergėje, Kęstučio aikštėje, neblaivus asmuo (g. 1977 m.) vairavo automobilį WV TOUREG. Vairuotojui nustatytas 2,67 promilės girtumas.

Sausio 10-ąją, 5 minutės po vidurnakčio, Vasario 16-osios gatvėje asmuo, vairuodamas automobilį VOLVO S80, apgadino kitą automobilį ir pasišalino.  Apie 1.10 valandą iš įvykio vietos pasišalinęs vairuotojas (g. 1996 m.) sulaikytas savo namuose. Jam nustatytas 2,67 promilės girtumas.

Tą pačią dieną, apie 7 valandą, dėl kelyje 4305, važiuojant link Rakaučiznos kaimo, ant važiuojamosios dalies nuvirtusio medžio buvo apgadintas automobilis „VW Passat“, kuris užvažiavo ant šakų. Vairuotojas policijai pranešė, kad yra pavojus eismui.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas