Asociatyvi nuotrauka.

Kriminalai

Policiją kvietė ir dėl smurto, ir dėl triukšmo

Vilniaus apskrities VPK komunikacijos poskyrio specialistė Asta Krogertienė sakė, jog Kalėdų šventės rajone buvo pakankamai ramios. Policijos komisariate sulaukta 52 įvairaus pobūdžio pranešimų, kurių dauguma – dėl kaimynų keliamo triukšmo. Būta kvietimų ir dėl smurto artimoje aplinkoje.

Ukmergės rajono policijos komisariate šventinėmis dienomis, nuo gruodžio 23-osios iki 27-osios, pradėti du ikiteisminiai tyrimai mirties priežasčiai nustatyti. Gruodžio 27-ąją Lyduokių miestelyje mirė moteris (g. 1947 m. ), o Kurėnų kaime – vyras (g. 1951 m.).

Gruodžio 26-ąją policijai pranešta ir apie dviejų Jasiuliškių socialinės globos namų gyventojų mirtis. Abu asmenys sirgo koronavirusu, turėjo gretutinių ligų.

Taip pat pareigūnai kasdien sulaukdavo 4–5 kvietimų dėl konfliktų šeimose. Žmonės pranešdavo ir apie visą naktį triukšmaujančius, garsiai skambančią muziką ar besilinksminančius kaimynus. Dažniausiai atvykus policijai muzika ir triukšmas nutildavo, o į vidų pareigūnų niekas neįsileisdavo.

Gruodžio 28-ąją, apie 22 valandą, Pivonijos seniūnijos Žeimių kaime, namuose, neblaivus vyras (g. 1974 m.) konflikto metu panaudojo fizinį smurtą prieš  žmoną ir vaikus. Smurtautojui nustatytas 2,07 promilės girtumas. Dėl šio atvejo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas