Aktualijos, Naujausi

Paskutiniame posėdyje – atvira valdančiosios koalicijos ir mažumos konfrontacija

Genovaitė KAZIELIENĖ

Pirmadienį nuotoliniu būdu vyko paskutinis šiais metais Savivaldybės tarybos posėdis, kuriame dalyvavo 22 nariai. Nebuvo Arūno Civilkos, Kęstučio Jurkevičiaus ir Valdo Petronio. Buvo pateikta svarstyti 44 klausimai.

Kiekvienais metais paskutiniame Tarybos posėdyje apsilanko Švč. Trejybės bažnyčios klebonas Šarūnas Petrauskas. Šįmet dvasininkas taip pat kreipėsi į Tarybos narius, tik šįkart – nuotoliniu būdu. Klebonas sakė, jog šios Kalėdos neeilinės, išskirtinės, ir citavo popiežiaus Pranciškaus žodžius, kad „dabartiniais sunkiais laikais užuot verkšlenę, dėl ko ką pandemija kliudo padaryti, padarykime ką nors tiems, kurie už mus turi mažiau. Padovanokime ką nors ne sau ar savo draugams, o stokojančiam, kurį visi yra užmiršę.“ Š. Petrauskas taip pat linkėjo išmokti atpažinti žmogų, kuriam yra poreikis, trūkumas, ir jam pagelbėti.

Prasidėjęs šventiškais palinkėjimais Tarybos posėdis, rodos, turėjo tokia linkme ir toliau tęstis. Vis dėlto kartais Tarybos narių diskusijos virsdavo ginčais, tad susidarė įspūdis, jog metų pabaigoje dauguma ir mažuma nutarė išlieti tai, kas kaupėsi per visus dvylika mėnesių.

Visą straipsnį skaitykite trečiadienio laikraštyje.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • /// :
    ://www.ukzinios.lt/politika/savivaldybe/23100-paskutiniame-posedyje-nesutarimai-del-mero-patarejos#comments Tegu pinigus už rinkliavą grąžina!!
  • Kaip gi :
    Bet sutare kaip zmones apvaginet! Tar.sprendimai priestarauja LR istatymams, salies Konstitucijai- nemato niekas! Nei teises skyrius, nei vir.atstovas nei piesinas ... nu kai i kisene byra, kur tu cia savo pareiga atliksi ... pamirsi ir savo varda!!!
  • Deputatas :
    Nesutarė....€ kiekio?
  • Jo :
    Spektaklis naivuoliams! Isanksto apsitare, dabar vaizduoja apozicija!!! Gal kas ir patikes.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas