Asociatyvi nuotrauka.

Aktualijos, Naujausi, Sveikata

Per tris dienas – 187 nauji COVID-19 susirgimai

Oficialios statistikos portale skelbiama, jog gruodžio 15–17 dienomis Ukmergės rajone koronavirusu užsikrėtė 187 žmonės. Rajone sirgo 700 ukmergiškių. 100 tūkstančių gyventojų teko 1 693,4 susirgimų atvejai. Lietuvoje – 1 310,8 atv./100 tūkst. gyventojų.

Iš viso COVID-19 liga patvirtinta 1 352 mūsų rajono gyventojams, iš jų 628 pasveiko, 18 mirė, dar 6 koronavirusu sirgę ukmergiškiai mirė dėl kitų priežasčių.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Vapsvai :
    Nėra Lietuvoj slaugos ar globos namų, logoninės, mokyklų kur nenustatytas virusas.Kvaila teigti kad kažkas kažko nesilaiko. Virusas išplitęs visur - mokyklose, darželiuose, įmonėse, į slaugos namus gi ateina dirbti žmonės iš namų, visuomenės, ne iš kosmoso nusileidžia
  • Justas :
    Idomu kaip nustatet,jei visus,kaip šunis uždarete namuose. Klounai jus su su savo cirku
  • Vapsva :
    Informacija gera,naudunga skaitytojui.Galima įvertinti teigiamai. Kodēl nerašoma ir neanalizuojama padėtis senelių namuose, globos skyriai,kaip ten pas gulinčius senelius papuola virusas.Kas juos užkrečia? Kodėl tos įstaigos nesilaiko karantino taisyklių,kodėl nesilaikoma paprasti gripo taisyklių??..Anksčiau uždarydavo duris , ir lankymas baigdas,lauknešėlį galėdavo perduoti. O dabar teisinamasi būk tai užkrėtė namiškiai,gal darbuotojai,Kodėl taip vyksta?

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas