Naujausi, Nuomonių telefonas

Dėl žiedo bus priimtas kompleksinis sprendimas

Loreta EŽERSKYTĖ

 

Į redakciją kreipęsis laikraščio skaitytojas norėjo sužinoti, kodėl taip ilgai nesutvarkoma šalia Ukmergės esančiame žiede, kuris įrengtas prie nuvažiavimo nuo automagistralės Panevėžys-Vilnius, sugadinta danga: „Šiuo keliu važinėju dažną dieną. Jau keli mėnesiai akis bado išlaužytos trinkelės, suversta statybinio laužo krūva. Kodėl niekas nesirūpina dangą atstatyti? Juk čia ne koks nereikšmingas keliukas, o vienas iš pagrindinių kelių.“

Susisiekėme su akcinės bendrovės „Kelių priežiūra“ Komunikacijos skyriaus vadove Giedre Čekavičiene. Ji patikino, kad ši situacija yra žinoma.

„Kelio savininkas informuotas apie būtinybę rasti sprendimą minimai problemai. Žiedas remontuojamas jau kelintą kartą (tiek rangovas tą darė, tiek mūsų įmonė). Sunkiasvorės technikos, dažniausiai sunkvežimių, vairuotojai nesilaiko Kelių eismo taisyklių ir kerta žiedą per trinkelių dalį. Problemai spręsti reikalingas kompleksinis sprendimas, kurio laukiame iš kelio savininko,“ – paaiškino AB „Kelių priežiūra“ atstovė.

AUTORĖS nuotrauka

Palikite komentarą apie straipsnį

  • vr :
    Labai blogai supruoektuotas ziedas .labai mazas. perdarykite.
  • PAMASTYMUI :
    Dalis tu profu ukrainieciai, baltarusiai , kurie gal specialiai per trinkekes pervaziuoja, gal skiriasi kultura ir pan.Siaip , jei vaziuot pagal taisykles, ratu ,tura issisuka be problemu. Suprojektuota gerai, problema-keliu taisykliu pazeidimai.
  • tiesiog pamastymui :
    na teko matyti mokykline fura su priekaba., vaziajau is paskos,pravaziavo puikiai net neuzvaziavo ant trinkeliu tiesa isvazuiodama truputi uzlipo ant trinkeliu tai apie ka snekame mokiniai sugeba pravazuioti o profai nebe
  • Vairuojantis :
    Jei furistai vaziuotu taip kaip nurodo zenklas, viskas butu ok. Jei ziedas butu per mazas butu gadinama jo vidine puse, o dabar gadynama isore nes dauguma furistu elementariu zenklu nesupranta ka jie reiskia, tai atsitinka kai furystas nuvaziuodamas nuo autostrados ziede ne apsuka rata kaip nurodo zenklas o is kart lauzia i desine, to pasekoje priekabai nebeuztenka vietos lauzomos plyteles gadinamas atitvaras. Kamera pastatei ir visos bedos baigsis, nusizengei taisyklems apgadynai kelio danga susmokek uz remonta. Viskas elementaru. Ismokit vaziuot ir viskas bus okis
  • Ok :
    Dar parašysiu.Aš turbūt žinau ir kodėl padaromi tokie siauri žiedai,kurie net saugaus eismo reikalavimų neatitinka.Viskas paprasta,paimami pinigai normaliam žiedui,o padaromas per pusę mažesnis,likę pinigai išsidalinami(o pinigai,turėtų būti tikrai nemaži).O kaltų nėra,todėl,kad pinigai padalinti tam,kam reikia.
  • Ok :
    O blogiausia,kad tokie "specialistai" ir projektuoja žiedus, sankryžas, kelius.Tokie žiedai yra netinkami net lengvosioms mašinoms,o apie fūras,tai net kalbėt nėra ko,jos ten netelpa,vairuotojas paprasčiausiai negali pravažiuoti taip,kad galiniai(priekabos)ratai nevažiuotų per trinkeles.O kas liečia lengvasias mašinas,tai tokie žiedai yra pavojingi,nes tarpai tarp įvažiavimų/išvažiavimų yra per maži ir įvažiuojantis į žiedą,jokiu būdu negali spėti pastebėti ką darys važiuojantis žiedu,ar jis rodo posūkį,kad išvažiuoja iš žiedo,ar važiuos ziedu toliau,rodomo posūkio pamatyti neįmanoma.O Ukmergėje,yra vienas žiedas,tiesiog projektuotojų šedevras,negana to,kad jis per mažas(kaip ir rašiau),tai dar vidury žiedo dar ir kalnas supiltas(čia turbūt,tyčia,kad dar blogiau matytųsi.Iš kur traukiat tokius projektuotojus,ką jie baigė,pagalbinę mokyklą?
  • Javtokas :
    O,"specialistei" ,nešovė mintis, kad žiedas yra per mažas? Ar nereikėtų "specialistams "(užsakovams, projektuotojams,priėmėjams) "nukapoti" ir taip nudžiūvusias rankas ir dar,kai ką?

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas