Nuo pirmadienio rajono savivaldybė užvers ir iš kiemo pusės esančias duris.

Naujausi, Nuomonių telefonas

Gyventoja su savivaldybės atstovais norėtų kalbėtis gyvai

Nijolė STUNDŽIENĖ

 

Laikraščio skaitytoja teiravosi, kaip šiuo metu dirba rajono savivaldybė, ar skyrių specialistus galima rasti kabinete. Moteris sakėsi norinti pasikonsultuoti kalbantis gyvai, o ne nuotoliniu būdu. Pašnekovė neįvardijo, su kuo ji konkrečiai pageidautų susitikti, bet kalbėjo apie pažymų pateikimą, minėjo, jog neturi elektroninės bankininkystės ir negali užpildyti kai kurių dokumentų.

Kai ukmergiškė skambino, šalyje dar nebuvo paskelbtas karantinas. Nuo šeštadienio situacija pasikeitė. Apie tai, kaip dabar dirbs rajono savivaldybės administracijos specialistai, kokiu būdu žmonės gali su jais susisiekti, teiravomės Personalo ir dokumentų valdymo skyriaus vedėjos Zinos Kurmelienės.

„Ukmergės rajono savivaldybė, atsižvelgdama į smarkiai augantį COVID-19 viruso atvejų skaičių ir į šalyje paskelbtą karantiną, nuo pirmadienio, lapkričio 9 dienos, gyventojus aptarnaus tik nuotoliniu būdu. Dalis darbuotojų dirbs savivaldybės pastate, kiti – namuose. Su visais galima susisiekti telefonu ar elektroniniu paštu. Tik išskirtiniais atvejais, susitarus dėl konkretaus laiko, gyventojai galės atvykti į savivaldybę ir bus priimami gyvai. Visais kitais atvejais su specialistais labai prašome konsultuotis nuotoliniu būdu. Dar pavasarį paskelbus karantiną, nemažai savivaldybės darbuotojų sklandžiai dirbo iš namų: buvo sukurtos elektroniniu būdu užsakomos paslaugos, susitikimai perkelti į virtualią erdvę. Ukmergės rajono savivaldybės administracijos vadovų bei darbuotojų kontaktai paskelbti savivaldybės interneto svetainėje www.ukmerge.lt/Savivaldybė/Struktūra ir kontaktai.

Būkime supratingi ir pakantūs, daugiau bendraukime nuotoliniu būdu. Saugokime save ir kitus“, – ragino vedėja.

AUTORĖS nuotr.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas