Aktualijos, Naujausi, Sveikata

Koronavirusas nustatytas ir Ukmergės „Maximos“ darbuotojai

Prekybos tinklas „Maxima“ pranešė apie šešis naujus savo darbuotojų susirgimų COVID-19 infekcija atvejus. Ketvirtadienį, lapkričio 5 dieną, koronavirusu užsikrėtė darbuotojai Vilniuje, Kaune ir Ukmergėje.

COVID-19 infekcija diagnozuota Žiedo gatvėje esančios „Maxima XX“ darbuotojai. Paskutinįsyk ji savo darbo vietoje lankėsi spalio 31 dieną. Du darbuotojai, kurie galimai kontaktavo su COVID-19 apsirgusia kolege, saviizoliavosi.

Prekybos tinklo „Maxima“ komunikacijos ir įvaizdžio departamento direktorė Ernesta Dapkienė teigia, kad parduotuvės ir kitų padalinių patalpos, kuriose dirbo COVID-19 užsikrėtusi darbuotoja, yra išvalytos ir pilnai dezinfekuotos. Pasak E. Dapkienės, šios „Maxima“ parduotuvės darbuotojai ir pirkėjai gali jaustis saugiai ir toliau lankytis šioje parduotuvėje.

„G. ž.“ inform.

 

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Nu nu :
    Toj saudyt pradesit, paskelbus tikra informacija !!
  • Bernardas :
    Ukmerges savivaldybės puslapyje kažkodėl daugiausia informacijos apie padėtį ir susirgusius koronovirusu Lietuvoje, o apie susirgusius Ukmergėje informacijos beveik nėra. Nei kiek nei kur. Ar blogai bus kai žmonės žinos kur labiau reikia neiti ar labiau saugotis? rgi tai konfidencialu? Juk ne apie konkrečius ligonius, bet apie vietas informacoją galima teikti..Manau , kad Savivaldybės puslapyje informacija turėtų būti išsamesnė.
  • Saulius :
    Ko čia stebėtis, Žiedo Maximoje elementaraus dezinfekcijos skysčio su žiburiu nerasi, talpykla dažniausiai būna tuščia. Niekam iš personalo nerūpi sureaguoti į pastabas. Tokios netvarkos kaip šitoje Maximoje, nerasite niekur daugiau. Kur žiūri virusologai ?
  • Antanas :
    Ka apie juos sneket pasmerkti jie jau
  • Raimondas :
    Eifelio norfoje taipat yra sergančios dvi darbuotojos, bet kažkaip niekas apie tai ir nekalba.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas