Asociatyvi nuotrauka.

Įvairūs

Jaukus ir šventinis interjeras ofise: kaip pasipuošti Kalėdoms?

Ar kas nors galėtų paneigti, kad įvairūs dekoracijų elementai padeda sukurti šventinę nuotaiką? Išties, artėjant kalėdiniam laikotarpiui visi skuba puošti tiek namų vidų, tiek erdvę lauke. Jokia išimtis ir parduotuvės, įstaigos bei biurai, kur paprastai švenčių laukimas prasideda dar anksčiau. Visgi puošybos procesas dažnai tampa tikru iššūkiu, nes gausi dekoracijų ir šventinių akcentų pasiūla verčia gerokai pasukti galvą. Kaip neprisipirkti nereikalingų priemonių ir išlaikyti jaukų šventinį stilių biuro patalpose? 

 

Laikykitės vienos idėjos! 

Geriausiai interjeras atrodo tuomet, kai jis nėra perkrautas. Tiek puošiant namus, tiek ofisą ar kita erdvę, kurioje praleidžiate daug laiko, visuomet prisiminkite tą puikiai žinomą taisyklę, kuri teigia, jog „mažiau yra daugiau“. Visai nereikia patalpoje sukrauti visų turimų girliandų, dekoracijų ir žaisliukų. Protingiausia – pasirinkti temą ir jos laikytis. Pavyzdžiui, jei nusprendėte šiais metais būti tikru gamtos mylėtoju, rinkitės natūralias puošmenas: kankorėžiai, šakelės, cinamono lazdelės, džiovintų vaisių griežinėliai, natūralaus pluošto juostelės, lininė medžiaga ir panašiai. Nemaišykite tarpusavyje kelių visiškai priešingų stilių. 

Kokios Kalėdos be švieselių? 

Nei vienos Kalėdos neapsieina be šviesos, tiesa? Taip jau yra, kad žvakių šviesa, burbulai, lemputės, LED girliandos varvekliai, žibintai, įvairios dekoracijos ar kitos švieselės tampa tikru šventinės nuotaikos akcentu. Jei renkatės lempučių girliandas ar bet kurį kitą apšvietimą, rinkitės to paties kolorito derinius. Svarbiausia, kad nebūtų jokio chaoso! Taip aplinka nevargins ir išliks maloni bei jauki. Puoškite patalpas saikingai – šventinis interjeras neturi varginti. Ypač tada, kai kalbame apie darbinę aplinką. 

Gyva ar dirbtinė eglutė? 

Veikiausiai tai vienas labiausiai diskutuotinų klausimų, kuomet nuomonių yra labai daug. Žinoma, tai yra kiekvieno pasirinkimas. Visgi jei puošiate įmonės patalpas, svarbiausia perteikti vyraujantį požiūrį bei vertybes. Kalbant apie patogumą, tikėtina, kad geresniu pasirinkimu biure taps dirbtinė eglutė. O galbūt eglutę ar kitą gyvą medelį galima papuošti lauke? Kalbant apie vidaus patalpas visuomet verta į puošybą pažvelgti kūrybiškai. Jeigu norisi pagrindinio akcento – eglutės – nebūtinai ji turi būti standartinė. Sudėliota iš knygų, žurnalų ar laikraščių, pagaminta iš šakelių, šviečiančių girliandų ir pakabinta ant sienos – tai tik keletas pasiūlymų iš daugybės galimų variantų. Laikas parodyti, kokia jūsų komanda gali būti originali! 

Reklama

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas