Renginio dalyviai.

Naujausi, Sportas

Turnyre krepšininkės įgijo patirties

Ukmergės technologijų ir verslo mokyklos sporto komplekse vyko draugiškas mergaičių krepšinio turnyras „Rudens taurė 2020”. Planuoto tarptautinio turnyro formatą pakoregavo ekstremali situacija – dėl Covid-19 daugelis kviestų komandų negalėjo atvykti.

Turnyro atidarymo šventės metu dalyves pasveikino rajono meras Rolandas Janickas, ukmergiškė Europos moterų krepšinio čempionė Rima Petronytė-Bražėnienė. Kamuolio žongliravimo meną demonstravo Kęstutis Peluritis.

„Vilkmergės“ komandos apranga pasipuošusios mergaitės (gimusios 2009-2010 m.), treniruojamos Ritos Troškienės, susitiko su Kauno „Žalgirio“ ir Alytaus SRC komandomis. Pirmose rungtynėse su kaunietėmis „Vilkmergės“ krepšininkės, laimėjusios du kėlinius, po ilgosios pertraukos vis dėlto nusileido varžovėms.

Mūsų komandai teko pripažinti ir Alytaus SRC jaunųjų krepšininkių pranašumą.

Dėl pirmosios vietos į kovą stojo Kauno „Žalgirio“ ir Alytaus SRC komandos. Po įtemptos kovos kaunietės trimis taškais įveikė alytiškes ir tapo nugalėtojomis. Naudingiausiomis ir perspektyviausiomis žaidėjomis išrinktos Kotryna Grunskytė („Žalgiris“), Vakarė Skroblaitė (Alytaus SRC) ir Danielė Zagorskaitė („Vilkmergė“).

Turnyro metu buvo surengtas baudų metimo konkursas, kuriame rankos taiklumu pasižymėjo Alytaus SRC komandos mergaitės, užėmusios pirmą (Viltė Jasmontaitė) ir trečią (Deimantė Davidonytė) vietas, o antrą vietą iškovojo ukmergiškė Liepa Zareckaitė.

Pasibaigus rungtynėms, mergaitės džiaugėsi prizais, medaliais, taurėmis. Ukmergės sporto centro direktorius Vitalijus Martikonis palinkėjo komandoms sėkmės artėjančiame krepšinio čempionate „Pirmasis iššūkis“. Prieš atsisveikindamos krepšininkės valgė picas Optima13 picerijoje ir jau laukė naujų susitikimų. Varžybinė patirtis yra labai svarbi siekiant naujų pergalių.

Rima BOŠKEVIČIENĖ

Ukmergės moterų krepšinio klubas

 

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Ukmerge :
    Saunuoliai!!!...Butu smagu moteru komanda Vilkmerge matyti LMKL

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas