Įvairūs

Painusis hostingas: kaip pasirinkti patikimą įmonę?

Svetainės talpinimas – vienas iš svarbiausių sprendimų savo verslo internetinėje erdvėje vystymo procese. Bet kas iš tiesų tai yra? Kaip nuspręsti, kuri įmonė, teikianti svetainių talpinimo (hostingo) paslaugas, tinkamiausia, kai jų yra tiek daug? Hostingą galima įsivaizduoti kaip savo tinklalapio namus, be kurių jis nebūtų pasiekiamas interneto vartotojams visame pasaulyje. Todėl varta pasirūpinti, kad jie būtų saugūs ir patikimi.

1. Atkreipkite dėmesį į paslaugų specifiką

Svetainių talpinimo paslaugos gali būti skirtingos. Todėl prieš pasirenkant įmonę patariama atidžiai įvertinti, ar ji siūlo tai, ko reikia individualiai jums. Žinantiems, kiek tiksliai resursų reikia, norint patalpinti interneto svetainę, patariama apsvarstyti talpinimo planus, siūlančius konkretų resursų kiekį – taip galite sutaupyti. Tiems, kurie nėra tikri, geriau įsigyti neribotą hostingą. Jis leidžia be rūpesčių talpinti svetainę, el. paštą ar kitą interneto projektą. Tokiu atveju duomenų srautas yra neribojamas, todėl suteikiama visiška naudojimosi laisvė.

2. Būkite tikri dėl greito aptarnavimo

Turint interneto svetainę dažnai iškyla įvairių problemų, kurių patiems išspręsti tiesiog nepavyksta. Todėl labai svarbu, kad hostingo paslaugas teikianti įmonė užtikrintų greitą aptarnavimą. Tuomet galima būti tikriems, kad susidūrus su netikėtais techniniais nesklandumais bus suteikta profesionali pagalba. Apsilankius įmonės svetainėje rekomenduojama patikrinti, ar aiškiai pateikiami kontaktų duomenys, tokie kaip el. paštas ir telefono numeris.

3. Įvertinkite papildomų paslaugų galimybę

Plečiant savo veiklą ar siekiant ją maksimaliai apsaugoti, dažnai prireikia papildomų paslaugų. Todėl labai patogu, kai jas galima įsigyti iš vienų rankų. Tokių paslaugų sąrašas labai platus: domenų registravimas, VPS ir dedikuoti serveriai, saugumo (SSL) sertifikatai ir, žinoma, pats hostingas.

Itin patogu, kai įmonė gali pasiūlyti specialų svetainių kūrimo įrankį. Jis skirtas visiems, norintiems greitai, lengvai ir neišleidžiant daug pinigų susikurti aiškią, paprastą bei patogią interneto svetainę. Be to, naudojantis tokiu įrankiu suteikiama galimybė rinktis iš plataus skirtingų ir iš anksto paruoštų svetainės šablonų.

Šiuo metu didelę paklausą turi VPS serverių paslauga, suteikianti greitus ir patikimus virtualius serverius, pritaikytus individualiems poreikiams. Ne mažiau aktualūs ir SSL sertifikatai. Jie įrodo, kad svetainėje esantys duomenys yra perduodami saugiai. Sertifikatas užšifruoja visą lankytojo suvedamą informaciją. Dėl šios priežasties trečiosios šalys negali nuskaityti mokėjimo ar kitų asmeninių duomenų. Ši paslauga ypač svarbi kuriantiems el. parduotuves.

4. Atsižvelkite į turimą biudžetą

Renkantis hostingo įmonę svarbu įvertinti jos teikiamų paslaugų kainas ir savo galimybes. Tuomet bus galima jaustis ramiems, kad laikui bėgant nekils jokių finansinių nesklandumų. Labai patogu, kai įmonė siūlo skirtingus svetainių talpinimo planus. Įvertinus jų kainą ir suteikiamų resursų kiekį, galima pasirinkti individualius poreikius labiausiai atitinkantį variantą.

Pasirūpinkite patikimu interneto svetainės hostingu. Daug patirties turinti, aukštą klientų aptarnavimo kokybę garantuojanti ir palankias kainas siūlanti įmonė – jūsų dėmesio vertas pasirinkimas.

Reklama

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas