Šalies vadovas su jį aptarnavusiomis kavinės darbuotojomis.

Aktualijos, Naujausi

Prezidentas Ukmergės kraštu grožėjosi važinėdamas dviračiu

Loreta EŽERSKYTĖ

 

Sekmadienio vakarą gero maisto namai-kavinė „Ready Grill“ socialiniuose tinkluose pasidalino naujiena, jog pas juos apsilankė Lietuvos Respublikos prezidentas Gitanas Nausėda su pirmąja ponia Diana. „Pavakarieniavę padėkojo ir sutiko įsiamžinti su mūsų merginomis“, – po nuotrauka parašė kavinės šeimininkai.

Bendrovės „Maisto versmė“, kuri antrus metus nuomoja netoli Ukmergės, Aleksandravos kaime, esančios kavinės patalpas, direktorė Rimantė Radzevičienė papasakojo, kad šalies vadovas į gero maisto namus „Ready Grill“ atvyko iš anksto apie tai nepranešęs.

„Tik maždaug prieš gerą valandą paskambinęs vyras pasiteiravo, ar galėtų rezervuoti du staliukus. Netrukus išvydome į kiemą įsukantį kortežą, lydimą automobilio su švyturėliais. Prezidento ir pirmosios ponios apsilankymas mums buvo didelė, bet tuo pačiu ir maloni staigmena. Sukame galvas, kodėl garbūs svečiai pasirinko mūsų kavinę…“ – „Gimtajai žemei“ sakė direktorė.

Pašnekovė atskleidė, kad G. Nausėda užsisakė šaltibarščių ir jautienos išpjovos kepsnį, o ponia pasirinko čili sriubą, taip pat valgė tokį pat kepsnį, abu išgėrė arbatos.

„Smagu buvo išgirsti, kad mūsų patiektas maistas svečiams patiko…“ – neslėpė vadovė.

Pasak R. Radzevičienės, prezidentas jų kavinėje apsilankė pirmą kartą, tačiau garsių, žinomų ir iš televizijos ekranų pažįstamų įžymybių užsuka neretai.

Susisiekę su Respublikos prezidento patarėju, atstovu žiniasklaidai Antanu Bubneliu pasiteiravome, kokiu tikslu ir kur konkrečiai į Ukmergės rajoną buvo atvykęs šalies vadovas.

„Prezidentas sekmadienį privačiai lankėsi Ukmergės rajone ir buvo sužavėtas gražiomis Veprių, Deltuvos ir Siesikų vietovėmis, kurias jis aplankė važinėdamas dviračiu“, – paaiškino A. Bubnelis.

Taip pat jis teigė, kad savaitgalį šalies vadovui buvo atliktas koronaviruso testas po to, kai teigiami testai buvo nustatyti dviem Prancūzijos prezidento vizito metu renginiuose dalyvavusiems asmenims.

„Ukmergės rajone prezidentas G. Nausėda viešėjo jau gavęs neigiamą testo rezultatą“, – patikino patarėjas.

 

Palikite komentarą apie straipsnį

  • zero :
    Ten prezidentūrą turi portatyvinį dviračių taką specialiai Ekscelencijai.Priekyje dviračio apsauga sudeda takelį,o pravažiavus-vikriai nuima ir vėl deda priekyje. :) :) :)
  • Anzej :
    Kur tiksliau važinėjosi dviračiu? Kad Ukmergei dviračių tako bendrai sudėjus max 3km?

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas