Sportas

Dalyvavo šalies seniūnijų finalinėse varžybose

Arvydas PĖŠINA

 

Palangoje įvyko šalies seniūnijų finalinės varžybos. Į jas susirinko 47 rajono ir miesto savivaldybių atstovai. Varžybose pristatyti sportininkai iš 121 šalies seniūnijos. Mūsų rajonui atstovavo Ukmergės miesto ir Deltuvos seniūnijų komandos.

Ukmergės miesto seniūnijos tinklininkės pogrupyje laimėjo prieš Elektrėnų, Biržų, Tauragės atstovus, pralaimėjo Klaipėdos sportininkams ir pogrupyje užėmė antrą vietą. Patekusios į atkrintamąsias varžybas ukmergiškės pralaimėjo Alytaus ir Jonavos komandoms bei užėmė 8 vietą.

Deltuvos seniūnija į varžybas išsiuntė virvės traukikus. Jie pogrupyje nugalėjo Jonavos atstovus, bet pralaimėjo sportininkams iš Telšių bei Gargždų. Užėmę trečią vietą į finalinį etapą nepateko. Įskaitoje deltuviškiams atiteko 12-15 vieta.

Ukmergės seniūnijos šaškininkai nugalėjo Jurbarko, Vilniaus, Šiaulių rajonų atstovus, lygiosiomis sužaidė su Alytaus, Lazdijų rajonų, pralaimėjo Kaišiadorių, Tauragės rajonų sportininkams ir užėmė 7 vietą. Taip pat miesto seniūnijai atstovavę Ukmergės šachmatininkai nugalėjo Radviliškio, Marijampolės, Kėdainių, Vilniaus rajonų seniūnijų sportininkus, lygiosiomis sužaidė su Akmene. Pralaimėję Telšių ir Palangos rajonų atstovams, užėmė 6 vietą.

Bendroje įskaitoje Ukmergės rajonas buvo 20 vietoje. Ukmergės miesto seniūnijos sportininkai užėmė 16, Deltuvos seniūnijos – 87 vietas.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Gene: :
    Čia juk "Vadimka" - visą gyvenima užsiima sportu, tokį baisu, net užkabinti būtų reikalui ęsant....
  • Gene :
    Kas tam plikam ant koju? Skilandziai uzaugo?

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas