Mūsų rajono komanda.

Naujausi, Sportas

Lenktynėse ukmergiškiai – treti

Praėjusį savaitgalį vyko Lietuvos plento taurės lenktynės Molėtai–Ukmergė. Varžybų dalyviai buvo suskirstyti į tris divizionus. Tarp trečiojo diviziono sportininkų startavo ir mūsų rajono atstovai – „VeloVilkmergė“ komanda. Ukmergiškiai 34,6 kilometrų trasą įveikė per 2 val. 37 min. 42 sek. ir bendroje įskaitoje V30 grupėje iškovojo trečią vietą. Pirmą vietą užėmė „Utena Cycling Team”, antrą – „Antaris Team“ dviratininkai. Ukmergiškis Laurynas Bačiulis asmeninėse varžybose V30 grupėje taip pat buvo trečias.

Pirmąją dieną dviratininkai lenktyniavo Molėtuose, antrąją, sekmadienį, – startavo ir finišavo mūsų rajone, Lyduokiuose.

Kaip sakė šio kaimo bendruomenės pirmininkė Auksė Pusvaškienė, čia plento taurės varžybos rengiamos jau trečius metus. Miestelyje dviratininkai startuoja ir važiuoja Žemaitkiemio, Želvos, kitomis aplinkinėmis vietovėmis, taip pat čia finišuoja. „Bendruomenės namuose įsikuria varžybų organizacinis štabas, seniūnijos ir bendruomenės nariai kaip savanoriai padeda atlikti įvairius su varžybomis susijusius darbus“, – pasakojo pirmininkė.

Miestelyje „trasos“ buvo parengtos ir vaikų dviračių lenktynėms. Jose netrūko emocijų, geros nuotaikos. Nugalėtojai apdovanoti medaliais.

Plento varžybų dalyviams taip pat įteikti mūsų rajono savivaldybės įsteigti prizai. Lyduokių kaimo bendruomenė pasirūpino vandeniu, kuriuo galėjo atsigaivinti lenktynininkai.

„G. ž.“ inform.

Emocijų netrūko ir mažiausiųjų varžybose.

Lyduokiečiai pasirūpino geriamuoju vandeniu.

Organizatorių nuotraukos

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Ukmergiškis :
    Gal informaciją pasitikrinkite prieš skelbdami, ar paklauskite kas supranta :)

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas