Įvairūs

Kas tai yra masturbatorius?

Ieškote kažko, kas paįvairintų jūsų seksualinį gyvenimą, bet nežinote, nuo ko pradėti? Puiki išeitis – masturbatoriai. Tai vyrams skirti erotiniai žaisliukai, itin tiksliai atkartojantys moters makšties, analinės angos ar burnos formą, anatomiją bei pojūtį. Dėl savo patogaus naudojimo bei vyrui atnešamų nepakartojamų potyrių masturbatoriai vis labiau ir labiau populiarėja pasaulyje. Vakarų pasaulyje ir net tolimojoje Japonijoje masturbatoriai tampa bene populiariausiais žaislais visose erotinių prekių parduotuvėse. Jie puikiai tiks ne tik solo žaidimams, bet ir taps nepakeičiamu įrankiu poros seksualiniame gyvenime, kai norisi išlipti iš rutinos ar greitai įkaitinti atmosferą. Tačiau jei visgi esate pradedantysis ir masturbatorius (https://www.fantazijos.lt/masturbatoriai) nėra dalykas, apie kurį daugiausia žinote, yra keletas aspektų, kurie pravers prieš įsigyjant tokį sekso žaisliuką. Tad susipažinkime su  jais iš arčiau!

Kaip veikia masturbatorius?

Priklausomai nuo masturbatoriaus tipo, jo forma gali keistis, tačiau pats veikimo principas išlieka toks pat. Cilindro, kapsulės ar  vadinamojo žibintuvėlio (fleshlight) formos masturbatoriaus vidus yra pagamintas iš ypač minkštų, lanksčių ir aukštos kokybės medžiagų. Peniui įsiskverbus į šį žaisliuką, suteikiamas tikros odos pojūtis, kuris tarsi imituoja lytinį aktą su kitu asmeniu. Viskas, ką jums reikia daryti, norint pasiekti maksimalų malonumą, laikant masturbatorių ranka atlikti judesį aukštyn – žemyn. Pavadinimas „masturbatorius“ iliustruoja žaislo paskirtį bei panaudojimo būdą. Taip, valdydami viską savo rankomis, galėsite patys reguliuoti tempą ir atrasti tai, kas jus labiausiai jaudina, o taip pat pasieksite ir visiškai naują malonumų pasaulį, kurį išbandyti rekomenduojama kiekvienam vyrui! Jeigu esate pakankamai pasiruošę ir atviri, moters valdomas masturbatorius vyrui taip pat gali atnešti itin stiprius pojūčius.

Masturbatorių tipai

Kaip ir beveik kiekvienas sekso žaislas, taip pat ir masturbatoriai vyrams pasižymi tam tikra įvairove. Jų galima rasti skirtingų dydžių, spalvų ar formų. Vieni populiariausių yra natūralaus dydžio masturbatoriai, kurie yra pagaminti taip, jog primintų tikras kūno dalis, pavyzdžiui, moters liemenį ar natūralaus dydžio užpakaliuką. Visa tai užtikrina daug realesnę patirtį ir intensyvesnius, fantaziją žadinančius potyrius. Visgi tiems, kurie nori kompaktiškesnio žaisliuko, kuris neužimtų tiek daug vietos ir būtų nepastebėtas aplinkinių, rekomenduojame žibintuvėlio tipo masturbatorius ar kišenines vaginas. Šių nedidelių masturbatorių vidus yra pagamintas iš itin švelnios, lanksčios medžiagos, tad pojūčiu niekuo nenusileidžia natūralaus dydžio masturbatoriams. Negana to, tokie žaisliukai primena paprasčiausius žibintuvėlius, tad galėsite jaustis ramūs, laikydami jį ant naktinio stalelio ar bet kur kitur, kur jums bus patogu. Tuo tarpu ieškantiems naujovių ir mėgstantiems modernumą puikus pasirinkimas bus tenga masturbatoriai, automatiniai masturbatoriai ar vibruojantys masturbatoriai. Visi jie pasižymi šiuolaikiškumu bei nematytu, nauju dizainu ar funkcijomis. Pavyzdžiui, tenga masturbatoriai – kiaušinėlio formos ir nelygaus reljefo japoniški žaisliukai, suteikiantys papildomą stimuliaciją bei išsiskiriantys puikiu kokybės ir kainos santykiu. Tuo tarpu dar aštresnius malonumus garantuos vibruojantys masturbatoriai. Šios sekso prekės pasižymi ne tik grublėta tekstūra, bet ir vibracijos funkcija, kuri papildomai stimuliuos kiekvieno įsiskverbimo metu, tad pasiekti orgazmą tikrai nebus sunku! Ir galiausiai vienas naujausių įrankių, galinčių masturbaciją nukelti į daug aukštesnį lygmenį – automatiniai masturbatoriai. Toks žaisliukas ypatingas tuo, kad naudojantis juo žmogui nereikia niekuo daryti – judesys aukštyn-žemyn atliekamas automatiškai. Tad įsigiję jį, galėsite mėgautis visišku komfortu ir pasinerti į geriausių malonumų sūkurį. Beje, nepamirškite pasirūpinti ir lubrikantu, kuris yra būtinas, norint išvengti nemalonių potyrių.

Kaip tinkamai prižiūrėti masturbatorių?

Masturbatorius puikus pasirinkimas ne tik dėl paprasto naudojimo, bet ir dėl to, jog jis nereikalauja didelės priežiūros. Visgi keletą dalykų reiktų prisiminti, kad palaikytumėte jį švarų bei higienišką. Dažniausiai masturbatoriaus vidinė dalis lengvai išsitraukia, tad po naudojimo išimkite ją ir praplaukite itin šiltu vandeniu (jokiu būdu nenaudokite muilo). Tą patį padarykite ir su išorine masturbatoriaus dalimi. Atlikę tai, palikite abi dalis išdžiūti. Masturbatoriui išdžiūvus, apibarstykite jį kukurūzų krakmolu (jeigu turite), kuris padės palaikyti žaisliuko vidinę dalį švelnią, minkštą ir elastingą. Šiam procesui nenaudokite kūdikių pudros, kadangi ji, sureaguodama su jūsų masturbatoriaus paviršiumi, gali žaisliuką pažeisti.

Kodėl verta įsigyti masturbatorių?

Prie jau minėtų faktorių, tokių kaip: patogumo, tikros sueities pojūčio ir paprastos priežiūros, prisideda ir kitos, ne ką mažiau svarbios priežastys, dėl kurių šį sekso žaisliuką išbandyti yra tiesiog būtina. Visų pirmiausia, masturbatoriaus naudojimas gali padėti valdyti orgazmą. Kaip? Ogi naudojant jį, su laiku sumažėja penio jautrumas, o jūs taip pat psichologiškai priprantate prie pojūčių, kurie apima akto metu. Tad laikas, iki kol patiriate ejakuliaciją, užsiimdami realiu seksu, prailgėja. Taip pat masturbatorius ypač pasitarnauja norint įveikti vienatvę ar draugaujant per atstumą. Nesvarbu, ar turite antrąją pusę, ar negalite su ja būti šiuo metu, patirti malonumą galėsite visada. Be viso to, naudoti masturbatorių, pvz. Karšta mažulė, yra visiškai saugu, tad jums nereikės pergyventi dėl infekcijų ar kitu lytiniu keliu plintančių ligų. Tad mėgaukitės malonumais be jokio galvos skausmo!

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas