Pradėti visuomeninio parko įrengimo darbai. Loretos EŽERSKYTĖS nuotr.

Aktualijos, Naujausi

Šalia Ukmergės ligoninės kuriamas šiuolaikiškas parkas

Daiva ZIMBLIENĖ

Rajono savivaldybės administracijos Informacinių technologijų ir viešųjų ryšių skyriaus vyr. specialistė

Prie VšĮ Ukmergės ligoninė vyksta intensyvūs darbai. Vilniaus uždaroji akcinė bendrovė „Revestus“ čia pradėjo pirmuosius patrauklaus ir šiuolaikiško visuomeninio parko įrengimo darbus – klojami požeminiai ryšių, vandentiekio ir lietaus nuotekų tinklai.

Susiduriame su tam tikrais suvaržymais – juk šalia yra ir Greitosios medicinos pagalbos, ir Priėmimo-skubiosios pagalbos skyriai. Turime nepertraukiamai užtikrinti jų darbą, tad visus žemės kasimo darbus deriname iš anksto, stengiamės juos kuo greičiau atlikti“, – sakė UAB „Revestus“ statybos projektų vadovas Aivaras Jasalinis.

Projektą „Visuomeninės parko teritorijos infrastruktūros Ukmergės mieste, Vytauto g. 105 ir Anykščių sk. 4 statyba“ rajono savivaldybės užsakymu parengė bendrovė „Eurointegracijos projektai“. Paskelbtą viešąjį rangos darbų konkursą laimėjo UAB „Revestus“, su kuria pernai birželio mėnesį ir buvo pasirašyta rangos darbų sutartis.

Beveik 55 tūkstančių kvadratinių metrų teritorijoje numatyta pašalinti menkaverčius medžius ir krūmus, apgenėti esamus medžius, sutvarkyti ir sustiprinti čia esančių vandens telkinių pakrantes, įrengti dvi automobilių stovėjimo aikšteles, pėsčiųjų-dviračių taką palei Anykščių skersgatvį, fontaną, vaikų žaidimo aikštelę, taip pat bus rekonstruoti esami takai ir įrengti nauji su trinkelių bei skaldos danga, atsiras viešasis tualetas, gėlynai, suoliukai, pavėsinės, bus įrengtas teritorijos apšvietimas, vaizdo stebėjimo sistema ir kt.

Bendra projekto vertė – daugiau nei 1,2 milijono eurų. Lėšos tam bus skirtos iš Europos Sąjungos fondų ir rajono savivaldybės biudžeto.

Darbus planuojama baigti ateinančių metų balandžio mėnesį.

UAB „Eurointegracijos projektai“ vizualizacija.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Stebetojas :
    Daugybe metu visi zino kad EP = RB. Saunu kad greit neliks RB :)
    • ??? :
      Ar Jūs tuo tikras?
  • Anonimas :
    Rolandai šaunuolis
  • Anonimas :
    Jo jo. O grazint teks visiems paprastiems zmogeliams
  • Aha :
    ES kaip karve -melzia visi kas netingi. Milijonais milijardais.
  • X :
    Jei paieškoti sąsajų per akcininkus tarp eurointegracijos ir revestus, tai Tikėtina, kad Galbūt rastume įdomių dalykų.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas