Bus tvarkoma Šventosios upės pakrantės teritorija tarp Vilniaus gatvės tilto ir Gėlių gatvės pabaigos.

Aktualijos, Naujausi

Sudarė darbo grupę

Savivaldybės administracijos direktoriaus įsakymu sudaryta projekto „Šventosios su prieigomis kraštovaizdžio sutvarkymas“ įgyvendinimo darbo grupė. Jos vadovas – Artūras Sakalauskas, Architektūros ir urbanistikos skyriaus vedėjas, atsakingas už projekto stebėseną, vykdymą, veiklų priežiūrą; projekto finansininkė – Kristina Višniauskienė, Turto valdymo ir apskaitos skyriaus Apskaitos poskyrio vedėja; asmuo, atsakingas už projekto želdinių ir aplinkosaugos dalį – Vilija Grabauskienė, Viešosios tvarkos ir aplinkosaugos skyriaus Viešosios tvarkos ir aplinkosaugos poskyrio vedėja; asmuo, atsakingas už projekto administravimą – Lina Kasmauskienė, Investicijų ir užsienio ryšių skyriaus vyriausioji specialistė.

Projektą „Šventosios su prieigomis kraštovaizdžio sutvarkymas“ numatoma vykdyti 2019–2020 metais. Jo vertė – 313 685 eurai, Europos Sąjungos struktūrinių fondų parama – 266 632 eurai.

Vykdant projektą Šventosios upės pakrantės teritorija tarp Vilniaus gatvės tilto ir Gėlių gatvės pabaigos bus pritaikyta pasyvaus ir aktyvaus laisvalaikio praleidimui – įrengtas naujas mišraus eismo pėsčiųjų-dviračių takas, tako ir rekreacinių zonų apšvietimas, mažoji architektūra.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Anonimas :
    Tai kaip su PSPC konkursu? Kuri valdančioji partija atsakys dėl machinacijų per PSPC direktoriaus konkursą? Kodėl užtilo šitas klausimas? Ką veikiate žurnalistai? Šakalys su kitų asmenų pagalba falsifikavo dokumentus. Sukčiai nelaimėjo vien dėl to, kad komisijoje buvo pakeltas triukšmas, tačiau vėliau viskas nugesinta ir visuomenei paviešinta, neva dalyvavo vienas asmuo, nors taip nebuvo. Ar gali žurnalistai išsiaiškinti, ar vienas iš komisijos narių gavo kyšį už tylėjimą?
  • Anonimas :
    Is Anyksciu pavyzdi tegul ima,eini paupiu ir kaifuoji nuo gamtos. Niekas nieko nelauzo nedauzo negirtuokliauja paupy. Ten valdzia sugeba tvarkytis savo kieme,o Ukmetges valdzia greit ir piliakalni nuvers.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas