Aktualijos, Naujausi

Veprių seniūnija turi naują seniūnę

Daiva ZIMBLIENĖ

Rajono savivaldybės administracijos Informacinių technologijų ir viešųjų ryšių skyriaus vyr. specialistė

Nuo sausio 21 dienos prie Vep-rių seniūnijos vairo stojo nauja vadovė – 52 metų Dalia Radzevičienė, laimėjusi sausio 7-ąją įvykusį konkursą į Veprių seniūno pareigas.

Veprių seniūnija seniūno neturėjo nuo praėjusių metų rugsėjo, kuomet iš pareigų pasitraukė ilgametė, net tris dešimtmečius, seniūnijai vadovavusi Dalė Urbonienė.

Naujoji seniūnė D. Radzevičienė – ukmergiškė. Ji gimė Butiškių kaime (Želvos sen.), o užaugo Ruginių kaime (Veprių sen.), baigė tuometinę Veprių vidurinę mokyklą. 1988 metais Lietuvos žemės ūkio akademijoje (dabar – Vytauto Didžiojo universiteto žemės ūkio akademija) įgijo žemės ūkio buhalterinės apskaitos ekonomisto kvalifikaciją.

Baigusi studijas, ji apsigyveno ir iki šiol gyvena Sližių kaime (Veprių sen.). Moteris dirbo buhaltere buvusiame S. Nėries kolūkyje, vėliau – Sližių žemės ūkio bendrovėje, taip pat jai teko „paragauti“ ir ūkininkavimo duonos.

Nuo 2005 metų iki šiol D. Radzevičienė dirbo Veprių seniūnijos vyresniąja specialiste, o nuo 2018-ųjų rugsėjo mėnesio laikinai ėjo Veprių seniūno pareigas.

Naujoji seniūnė tikisi pasiekti išsikeltų tikslų – sukurti gražią, patogią aplinką seniūnijoje, garsinti Veprių krašto istoriją, puoselėti Veprius, kaip traukos centrą, skatinti bendradarbiavimą ir bendrystę bei stengtis pagal galimybes patenkinti seniūnijos gyventojų lūkesčius.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Anonimas :
    O kas atsakys dėl machinacijų per PSPC direktoriaus konkursą? Kodėl užtilo šitas klausimas? Ką veikiate žurnalistai? Šakalys su kitų asmenų pagalba falsifikavo dokumentus. Sukčiai nelaimėjo vien dėl to, kad komisijoje buvo pakeltas triukšmas, tačiau vėliau viskas nugesinta ir visuomenei paviešinta, neva dalyvavo vienas asmuo, nors taip nebuvo. Ar gali žurnalistai išsiaiškinti, ar vienas iš komisijos narių gavo kyšį už tylėjimą?

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas