Asociatyvi nuotrauka.

Aktualijos

Nuomojantis automobilį svarbu ne tik kaina

Galima teigti, kad automobilių nuoma Lietuvoje prigijusi, mat ne viename mieste veikia šias paslaugas teikiančios kompanijos, siūlančios visokiausių automobilių. Logiška, jog itin svarbu, kokios yra nuomos kainos. Tačiau klaidinga sakyti, jog klientai kreipia dėmesį vien į kainą. Yra daugiau teigiamų dalykų, dėl kurių nuomotis mašiną atrodo patrauklu.

Patogu tai, kas paprasta

Vienas kertinių privalumų – paprastumas. Juk ne veltui metų metus kartojamas posakis „Genialumas paprastume“ – šis posakis automobilių nuomos srityje patvirtinamas turbūt ne šimtu, o dviem šimtais procentų.

Jeigu nuoma būtų sudėtinga, jei reikėtų ilgai laukti, apie paprastumą dabar nerašytume. Žinoma, paprastumas nereiškia, kad mažėja atsakomybė. Jokiu būdu! Kiekvienas planuojantis nuomotis transporto priemonę turėtų kuo atsakingiau žiūrėti į vairavimą. Lygiai taip pat paslaugą teikiantys asmenys privalo būti sąžiningi ir suprasti, kas yra atsakingumas.

 „Ką galite pasiūlyti?“

Kai žmogus užsuka į nuomos firmą, jam iškart kirba klausimas: „Ką galite pasiūlyti?“ Automobilių nuoma gali būti įkainota kuo patraukliau, tačiau net labai maža kaina ne visada atsveria platų mašinų pasirinkimą.

Ko gero, nėra reikalo rinktis iš šimto skirtingų modelių, bet norisi gauti bent kelis pasiūlymus. Vienam klientui patogiausia nedidelė mašina, o kitas ieško erdvios, su talpia bagažine. Vienam svarbiausia ekonomiškai nuvykti iš taško A į tašką B, o kitam patiktų išbandyti ką nors prabangesnio, nepaisant didesnių degalų sąnaudų.

Atsakymas į klausimą „Ką galite pasiūlyti?“ ne visada vienodas, nes: 1) nevienodi besidominčių žmonių poreikiai, 2) nuomotojai pateikia neidentiškus variantus (priklausomai nuo nuomos firmos).

Atsiliepimai

Vairuotojai ieško informacijos ir atsižvelgia ne tik į pasiūlymų turinį, bet ir į atsiliepimus. Jie padeda surikiuoti mintis ir nuspręsti, ar verta pasinaudoti paslauga, ar verčiau kreiptis kitur.

Gal atsiliepimai ir ne visada lemia apsisprendimą, tačiau tai puiki pagalba ir netgi apsisaugojimas nuo galimų nesklandumų.

Nereikia ilgai laukti

Automobilių nuoma priimtina tada, kai yra ką rinktis ir kai nereikia permokėti. Ypač svarbu, kad viskas vyktų nekomplikuotai, kad nereikėtų galvoti apie šimtą etapų ir ištisą laukimą, kada gi pagaliau pavyks gauti automobilio raktelius.

Reklama

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas