Asociatyvi nuotrauka.

Aktualijos, Naujausi

Laukiama keturių naujų seniūnų

Rajono savivaldybės administracija yra paskelbusi konkursus užimti keturių seniūnijų seniūnų pareigas. Į laisvas Pivonijos, Siesikų ir Želvos seniūnų vietas dokumentų padavimo terminas baigėsi lapkričio 20 dieną, į Veprių – lapkričio 26-ąją.

Kaip „Gimtajai žemei“ sakė rajono savivaldybės administracijos Personalo ir dokumentų valdymo skyriaus Personalo ir dokumentų valdymo poskyrio vedėja Kristina Bagdonavičienė, konkursas į Želvos seniūno vietą buvo paskelbtas penktą kartą. Taip nutiko todėl, kad neatsirado pretendentų arba jie neišlaikė vadovavimo gebėjimų testo. Ši seniūnija nuolatinio vadovo neturi nuo praėjusių metų gruodžio, kai pensinio amžiaus sulaukęs seniūnas Kęstutis Mikalajūnas nusprendė palikti šias pareigas. Laikinai Želvos seniūno pareigas eiti buvo pavesta Šešuolių seniūnei Jolantai Lukšienei. Šiuo metu šias pareigas laikinai eina Žemaitkiemio seniūnė Rita Mikutienė.

Pretendentų užimti Pivonijos ir Siesikų seniūnijų vadovų pareigas ieškoma antrą kartą. Konkursas buvo skelbtas praėjusių metų pabaigoje, tačiau neatsiradus pretendentų, seniūnams Alvydui Gratkauskui ir Algirdui Kaušui, kurie yra sulaukę pensinio amžiaus, valstybės tarnyba pratęsta iki 2018 metų pabaigos. Veprių seniūnė Dalė Urbonienė pareigas paliko rugsėjį, sulaukusi 65 metų. Konkursas į jos vietą paskelbtas pirmą kartą.

Pasak K. Bagdonavičienės, šį kartą visi keturi konkursai sulaukė pretendentų susidomėjimo. Prašymus į laisvas vietas pateikė ne po vieną asmenį. Dabar jie turės Valstybės tarnybos departamente išlaikyti vadovavimo gebėjimų testą. Jį išlaikiusieji dalyvaus konkurse įstaigoje. Konkursas vyks žodžiu, gali būti pateikta ir praktinė užduotis.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas