Redakcijos nuotrauka.

Nuomonių telefonas

Pasiūlė įsirengti aikštelę

Mums paskambinęs ukmergiškis pasakojo, kad gyvena Kauno gatvės 29A daugiabučiame name. „Mūsų namo, kuriame yra penkiasdešimt butų, gyventojai anksčiau automobilius palikdavo kieme. Tačiau kai prieš porą savaičių Kauno g. 29 buvo atidaryta kavinė, vidiniame kieme atsirado lentelės su užrašu „Privati valda“. Mes, namo gyventojai, dabar neturime kur laikyti savo automobilių, aš pats savaitgalį jį pastačiau prie netoliese esančios degalinės. Ar teisėtai kavinės savininkai uždraudė mums statyti automobilius? Jeigu taip, kaip mums išspręsti automobilių laikymo problemą?“ – klausė skaitytojas.

Ukmergiškio pateiktą klausimą pakomentavo savivaldybės administracijos Viešosios tvarkos ir aplinkosaugos skyriaus vedėjas Aidas Dutkus. Pasak jo, „pastato, esančio Kauno g. 29, savininkas – UAB „Jotvidanė“ leido patalpas šiame pastate išsinuomojusiems kavinės šeimininkams naudotis prie pastato esančia teritorija (ji, kaip ir pastatas, taip pat yra privati) bei pastatyti joje ženklus „Rezervuota tik gastro pub „Aš būsiu čia“ klientams“.

Vedėjas patarė gyventojams, praradusiems galimybę čia palikti savo automobilius, ieškoti būdų, kaip įsirengti automobilių stovėjimo aikštelę daugiabučio teritorijoje. „Savivaldybės specialiajame plane yra numatyta vieta (priešais Kauno g. 29A daugiabutį) 14-os vietų tokios aikštelės įrengimui“, – paaiškino A. Dutkus.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Keista :
    Kodėl valstybinėje žemėje, per kurią vaikšto visi, kas netingi, gyventojai turi įsirengti? Juk teismas nustatė, kad tai neteisėtas reikalavimas?

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas